Wednesday, 3 February 2010

~LO: Fitzroy Gardens~

Hihii! Kun valittelin vasta sitä että kesti niin pitkään ottaa tämä sassafras lass pakki käyttöön, niin nyt sainkin sen jo nististettyä! :)
Tällä kertaa päätin siirtyä pois minun turvavyöhykkeeltä (comfort zone?) ja kieltämättä ahdisti aikalailla tätä leiskaa tehdessä. Mikään ei muka ikinä näyttänyt hyvältä joten jätin leiskan monta monta monta kertaa odottamaan pöydälle ja menin tekemään vähäksi aikaa jotakin muuta. Kun tulin takaisin, niin sitä katsoo aina leiskaa vähän eri silmin ja se alkoikin näyttää ihan kivalta. Ja tässä on sitten se lopputulos. Täytyy sanoa että olen itse ihan hirmuisen tyytyväinen tähän!!!! Jippii!!! +iloinen hymy+. Tämä Fitzroy Gardens on se paikka missä on se Fairy tree josta skräppäsin vähän aikaa sitten. Kaikki tarvikkeet on Sassafras Lassia.
*grin* I was just complaining about how long it took for me to use this Sassafras Lass kit and now i just killed it! :) yay!
This time I decided to get away from my comfort zone and I sure did feel it. I felt super anxious many times. Nothing ever seemed to look good. So, I left my layout on the desk many many many times and went to do something else. When I came back, I could look at it with different eyes and approach and things did start to look better. So, here is the end result. I must say that I am suuuuuuuuuuuper happy with this!!! Yippee!!! *happy smile*. Fitzroy gardens is the park where Fairy tree is (I scrapped about it a couple of days ago). Everything I used it by Sassafras Lass.

15 comments:

 1. Really nice layout Laura! I love it that you tried some new techniques that you weren't so comfortable with and ending up making something that looks as great as this :)

  I especially like the way it's not just flat - it has layers and depth which makes it come alive :) Awesome!

  ReplyDelete
 2. Totally adorable, Laura! I ♥ how you cut out the flower pp! :-)

  ReplyDelete
 3. such a wonderful page !!! love the way you cut the flowers !

  ReplyDelete
 4. Tämä on hieno! Itse en osaa skräppisivuja tehdä - ehkä sitten joskus. Mutta käyn kyllä ahkerasti ihailemassa töitäsi. Taidan olla vähän turhan laiska kommentoimaan...

  ReplyDelete
 5. Upea!! ihanat nuo kohotetut kukkaset, muutenkin sivu on todella "syvän" oloinen, mahtavaa.

  ReplyDelete
 6. Tämä on todella ihana! Erityisesti tykkään siitä, miten leikkasit nuo kukat, mutta myös asettelu ja otsikko on tosi hienot.

  ReplyDelete
 7. Ihana! Nuo kukkaset on tosi tosi hienot. Ja nami mitä raitapaperia. :)

  ReplyDelete
 8. Tää on niin hieno! Tykkään tosi paljon noista kukista ja mahtavan leiskan sait aikaan vaikka et ihan omalla turvavyöhykkeellä ollutkaan :)

  ReplyDelete
 9. Tosi kaunis leiska! Kaikki jotenkin vain... sopii. Ja yhdyn kuoroon: minäkin tykkään noista kukista! :)

  ReplyDelete
 10. Ihana tuo muotoonleikattu kukkapaperi ja sen kerrostaminen <3

  ReplyDelete
 11. that's beautiful!!! love how you cut out the flowers from the Sass pps!

  ReplyDelete
 12. Upeita leiskoja taas, Laura! Tuo puutarhaleiska on hieno, itse olen tuota pakkia kanssa pyöritellyt, mutta mitään ideaa ei ole lähtenyt tulemaan noin voimakkaista kuoseista. Tykkään miten olet rauhoittanut kukkakuosit vaakaraidallisella paperilla ja käyttänyt kukkapaperia koristeena kehystämässä. Kirjaimet on myös kivat. Tämä osoittaa jälleen kerran, että on mahdollista sommitella kivoja leiskoja, joissa useampi kuva ja paljon journalingia.

  ReplyDelete
 13. Yksi upeimmista leiskoistasi minun mielestäni eli kannattaa ollakin tyytyväinen!


  -merja-

  ReplyDelete
 14. Tää on ihana! Itsellänikin on tuo paperi mutta ei oo tullu mieleenkään käyttää sitä näin! Tosi nätti! Ja luin tuolta ylempää kuinka kuuma siellä on...
  Ei täällä vaan, just tulin ulkoa ja olin kyllä ihan jäässä! -.- Aina olen kyllä haaveillut Australiassa käymisesta ja varsinkin Uudesta-Seelannista... <3
  Ehkä nähdään siellä vielä joskus! ;DDD

  Ja ai niin, pidätkö vielä sitä haasteblogia?

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.