Thursday, 4 February 2010

~LO: home is...~

Taas väsyttää ihan älyttömästi monen kuuman päivän jälkeen... Tuntuu että haluttaisi nukkua pari päivää putkeen että tästä kunnolla toipuisi. yäk!
Mutta sain tämän leiskan valmiiksi tänä aamuna. En ole kyllä super tyytyväinen tähän, mutta kun tykkään niin tästä Cosmo Cricketin Nutmeg sarjasta, niin sen takia ainakin tästä on kyllä tykättävä :). Hieman kummallista on kyllä se, että tämä leiska kertoo siitä että kissa tekee talosta kodin, mutta nuo kuvat on kyllä otettu Paulin vanhempien kotona. No, ajattelin sen kuitenkin niin että missä tahansa Sokeri on, niin se paikka tuntuu kodilta.
I feel so tired again after many hot days.. just feel like sleeping a couple of days in a row so that I could recover. yuck!
But I managed to get a layout ready this morning. I am not so super happy with this one, but I do adore the Nutmeg range, so I have to like this because of that if nothing else.

Ja isot kiitokset tuon eilisen leiskan kommenteista. Niistä tuli tosi kiva mieli! Ihanaa että tekin tykkäsitte siitä leiskasta :). 
and thank you so much for the comments for my layout yesterday. They made me feel so happy! i was thrilled that you liked the layout, too :).

6 comments:

 1. voi apua! ihana! ja kauheesti kaikkee ihanaa oot tehny enkä mä oo ehtiny käydä yhtään ees katsomassa! saati kommentoimassa. tosi kivoja leiskoja oot saanu aikaan. ja toi sun musta pieni karvainen malli on niin suloinen. :)

  ReplyDelete
 2. Hiya Laura, thanks for visiting my blog. How cute is that LO!! I love the Cosmo Cricket papers and you've worked them beautifully.

  ReplyDelete
 3. I have been 2 scared to use these papers, but you have made it beautiful, well done my dear. The shipping was $27 which is high BUT you would not believe the stuff in it, honestly i thought it looked alot but in the flesh it is even more lol, I will def get from there again, she has a new kit out on the 12th for march which i may get as i should have my first pay by then and i said to hubby as long as my wee job buys my kits im happy lol. honestly well worth the money... kraft is my new fave CS lol

  ReplyDelete
 4. Moimoi Laura :D
  Tykkään tästä kyllä ihan hirmuisesti. Tuo papru ja tekstit ja kaikki on ihan supereita, mutta erityisesti tietty Sokeri. Tekisi mieli päästä silittelemään ja rapsuttelemaan toista.

  Sinä olet tyttö rautaa :)

  ReplyDelete
 5. Onkos sulla ollut tähän jotain valmista luonnosta vai ihanko omasta päästä teit? Asettelu on nimittäin niin super, että voisin yrittää jotain samankaltaista vaikkakin mulla on se ensimmäinen leiska vielä tekemättä ja ehkä kannattaisi ottaa siihen ihan joku yksinkertainen perusluonnos avuksi.


  -merja-

  ReplyDelete
 6. Voi kuinka iiiiihana!!! Minä nostan hattua teille kaikille, jotka teette näitä "leiskoja" (eivät oikein ole vielä hallinnassa tämän puolen sanavarastot:).. Minulla ei riitä vielä pitkäjännitteisyys tähän, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa?!:) Edellinenkin oli ihan loistava!!! Tosi suloinen tuo Sokeri:)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.