Wednesday, 17 February 2010

~LO: Yawning...~

No, pistetäänpä toinenkin leiska sitten katseluun. Aivan mahtava kyllä että tykkäsitte tuosta edellisestä Sokeri leiskasta!!! Ihan mielettömän hyvä mieli tuli! Iloinen olo! :) toivottavasti tykkäätte tästäkin leiskasta, sillä itse tykkään tästä ihan älyttömästi. hihii! Ainakin se saa minut vähän hihittelemään ja se on aina superhyvä juttu!
Well, here we go with another layout for viewing. I am sooooooo happy that you liked that previous layout of Sokeri!!! Made me feel pretty good! Very happy! :) I hope that you will like this layout, too, as I like this one a lot! *grin* At least it makes me giggle and that is always suuuuuper good!

Otin itse muuten nuo kuvat... Oli sen verran tylsää kun ajelimme kotiin että piti ottaa parit potretit ja kun niin haukotutti niin otin kuvat siitä. Ihan pakko oli skräpätä nämä sitten! Ja mitkähän materiaalit oli ihan pakko valita? Just, just, Sassafras Lassin Monstrosity sarjaa. On se vaan ihana! Olen nyt tehnyt useammankin leiskan sillä ja tykkään niistä jokaisesta. Mutta nyt alkaa nuo paperit olemaan vähissä.. tarroja olisi kyllä vielä ja aakkosia. No, käytän ne joskus muulloin sitten. Katsoin just että en ole käyttänyt mitään muuta kuin just tuota sarjaa leiskaan. Ainiin, kuvasta sitä ei huomaa, mutta nuo valokuvat on kohotettu sillä paksulla teipillä... hmm.. mikäs se onkaan suomeksi?
By the way, I took these photos myself. I was so bored when we were driving home that I decided to take a couple of self portraits. And well, I was tired and yawned, so... of course, I had to scrap these photos! And which scrapbook range would I pick for these photos? Yes, definitely Sassafras Lass Monstrosity!! i just adore it! I have made a few layouts using it already and have loved them all. But I am running out of the papers now... plenty of embellishments left though. I guess I will have to use them some other time. Oh yes, you can't really tell it from the photo, but the photos are a bit lifted with foam tape. Looks nice!

Olikohan mulla muuta asiaa... pitänee lähteä nukkumaan että jaksaa aamulla nousta katsomaan hiihtoa. Jippii!!!
Did I want to say something else... well, I guess I'd better go to bed so that I can get up in the morning to watch skiing. Yippee!

9 comments:

 1. Hei muakin alkaa aina väsyttämään autossa! Pitäis varmaan kans skräpätä aiheesta :)

  Tää on kyllä hauska! Ja kyllä tuo Sassafras vaan on ihana!

  ReplyDelete
 2. Sama täällä! Ihanan värikäs leiska, mutta silti reilusti tyhjää tilaa jossa silmä voi levätä.

  ReplyDelete
 3. Ihana sivu ja niin, Sassafras vaan rulettaa, ei voi mitään ;)

  ReplyDelete
 4. Mukava leiska tämäkin ja nyt kun pitäis mennä nukkumaan niin alkaa olla itselläkin samanmoiset fiilikset kuin sulla noissa kuvissa.


  -merja-

  ReplyDelete
 5. Jes, ihana sivu! Hyvät kuvat ja tietty monsterit!

  mä oon aina tykänny nukkua autossa, en tiedä miks, mutta se unettaa. Bussissa on kans ihan hyvä torkahdella pitkillä reissuilla :)

  ReplyDelete
 6. kuulun kanssa autossa nukkujien joukkoon, se tasainen hurina se kai väsyttää. loistoleiska! ja hauska!!!

  ReplyDelete
 7. Tämä on mainio!! Meillä on tsiljoona otosta kun mun mies ajaa autoa, täytyykin ens kerralla suunnata kamera vähän johonkin toiseen suuntaa =D Sitä paitsi mies valittaa aina ettei pysyt keskittymään kun punanen valo vilkkuu naamaan vähän väliä..

  ReplyDelete
 8. Jep, tuttua on :) On se hyvä että on mies joka ajaa autoa mielellään, niin saa itse torkkua!

  ReplyDelete
 9. Fun photos.... awesome LO... loving that new Sass! :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.