Monday, 29 March 2010

~LO: Spring blossoms~

Skräppäsin, skräppäsin!!! :) Ja sain käytettyä taas yhtä vanhaa pakkia, mikä oli tosi hieno juttu sillä pakkilaatikko on niin kertakaikkisen täynnä että pitäisi saada nitistettyä aika kasa pakkeja pois. iik!
I scrapped, I scrapped!!! :) and I managed to use an older kit, which makes me happy as my kit box is overflowing big time.. I so need to kill some kits! eeek!

Juu, retrokukkia taitaa tulla nyt jokaiseen leiskaan kun sain ne lävistimet kaivettua esiin paksun pölykerroksen alta. Ne vaan näyttää niin kivoilta ja ovat helppoja käyttää kun ei muita koristeita löydy tai ei jaksa niitä edes etsiä :).
Yes, I think I will be adding retro flowers to every layout now as I have managed to dig up the punches under a thick layer of dust. They just look so cute and are easy to use when I can't find any suitable embellishments or well, can't be bothered looking for them.
-
Tykkään tuosta kuvasta ihan älyttömästi mutta miten minusta on niin vaikea skräpätä tällaisia kuvia.. hmm.. Scraptacularissa joku sanoi että tuosta kuvasta pitäisi ehdottomasti tehdä kortteja. Pitänee pistää sekin harkintaan. Kun saisi vain lähetettyäkin niitä kortteja niin ehkä sitten haluttaisi tehdäkin.
I love that photo, but I find it oddly difficult to scrap pictures like this. Maybe because there isn't a person in them or a specific thought or memory. hmm... In Scraptacular someone said that I should use that photo to make cards. I am surely going to consider it. I just wish I got around to actually sending cards, maybe then I would be more into making them, too.


Ja kuten lupasin, tämä leiska meni haasteeksi. Nyt skräppäämään.

5 comments:

 1. huih, ihana! Rauhallinen ja kaunis itämainen fiilis välittyy tästä.

  ReplyDelete
 2. Tämä on todella kaunis:) Itekin aloitin juuri tuon skräppäämisen ja se vie mukanaan..niin ajan kuin rahatkin.. :D

  ReplyDelete
 3. Such a pretty LO! I ♥ how you used the lace trim on there!

  PS... love the look of the blog now! Adorable!

  ReplyDelete
 4. Häkellyttävän kaunis!!!

  ReplyDelete
 5. Todella kaunis leiska ja kuten ninarsku sanoo niin rauhallinen ja itämainen tunnelma siitä todellakin välittyy ja tuo aaltoileva otsikko on ihan must!


  -merja-

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.