Sunday, 21 March 2010

~Nic Howard~

Xing... kyllä se vain on totta.. eli olin eilen kahdella Nic Howardin pitämällä kurssilla Scraptacularissa!!! iiiiik! Hän piti tämän viikonlopun aikana 5 kurssia ja minä halusin kokeilla niistä kaksi joilla tehtiin leiskoja. Oli hirmuisen kivaa! :) Ensimmäisellä kurssilla tehtiin 3 nopeaa leiskaa ja sillä toisella kurssilla sitten kesäinen tuplaleiska. Vielä ne pitää viimeistellä.. tai siis, lisätä kuvat niihin kun en printannut niitä valmiiksi.
Yesterday I went and did two different classes at Scraptacular..taught by Nic Howard!!! eeeeeek!!!! She taught 5 classes this weekend and I signed up for two which were for layouts. I loved it! :) The first class included making three quick layouts and the second class was for creating a beautiful summery double layout. I still need to finish all of them.. well, pretty much add photos as I hadn't printed them ready. I am going to add the layouts here as I get them ready!

Xing, sinä olisit kyllä ihan varmasti tykännyt siitä kurssista sillä siellä tehtiin sellaisia sinunlaisia juttuja :)...rapattiin paperien reunoja ja musteiltiin niitä..tehtiin itse lehtiä leiskaan ja kukkia jne. Ei niinkään minun tyyliä, mutta oli ihan mukava kokeilla sellaisia tekniikoita mitä ei niin tavallisesti tule käytettyä. Minä laittelen leiskoja blogiin sitten sitä mukaa kun saan niitä valmiiksi!

Tässä vielä todiste, että kyllä tavattiin. hihii! :)
Here is some proof that I did indeedd meet her. *grin* :)
(mihin minun silmät on oikein kadonneet?) 
(where did my eyes disappear?)

Ja jos joku ei tiedä Nic Howardista mitään niin hän on skräppääjä Uudesta Seelannista. Hän on monen firman design teamissa, mm. Basic Grey ja Prima. Hän on kirjoittanut kirjankin, joka on minun suosikkeja skräppikirjoista. Sen nimi on That's Life.
If someone doesn't know how Nic Howard is... she is a wonderful scrapper from New Zealand. She is in the design team for Prima and Basic Grey etc. She has also written a book, which is one of my favourite scrapbooking books. It is called That's Life.

Ainiin, ja minun vieressä ensimmäisellä kurssilla istui tosi kiva venäläistyttö nimeltään Julia! +vilkuttaa+ Oli tosi kivaa skräppiseuraa :).
Oh yes, and next to me in the first class sat a lovely Russian girl called Julia! +waving+ You were wonderful company! I hope that you will come take a peak of my layouts here. :)

4 comments:

 1. No nyt on Laura minullakin oma blogi, käyppäs kurkkaamassa.

  ReplyDelete
 2. Hi Laura,
  Lovely meeting you!!
  Nic H

  ReplyDelete
 3. Hi Nic!!!! eeeeeeek!!!! :)

  ReplyDelete
 4. Ihania leiskoja olet taas tehnyt ja kiva, että olet saanut mukavaa skräppäilyseuraa ja oikein kuuluisan opettajankin vielä kaiken lisäksi.


  -merja-

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.