Thursday, 11 March 2010

~scraproom scrapbook kit - February 10 (part 1)~

Noniin, VIHDOINKIN ensimmäinen helmikuun pakeista pääsi käyttöön. Mutta ei vaan ole innostanut, niin minkäs sille tekee.
Tässä pakissa oli tosi kauniita Pink Paislee Cupid papereita (3 kpl), 2 tummanruskeaa bazzillia, Maya roadin cupcake chipboard kuvioita, nauhaa, punaisia jalokivitarroja ja vielä pari tarinointikorttiakin.
Right, FINALLY I have used the first of the February scraproom kits. Just haven't felt like scrapping.
This kit had beautiful Pink Paislee Cupid papers as well as dark brown bazzill, cupcake chipboard shapes, red gem stickers, ribbon and a couple of journaling cards.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Tässäpä sitten se leiska. Mitä tykkäätte? Onko se liian tyhjä? No, en minä siihen kuitenkaan mitään aio lisätä. hih! :) Pakin tavaroita innolla tähän käytin.. ajatelkaa, nauhaakin jopa! hih! :) Nuo kukat on leimattu aivan ihanilla Hero Artsin cling leimasimilla. Sain ne aika vasta ja täytyy sanoa että tykkään niistä tosi paljon! No, Hero Artsin leimasista olen kyllä aina tykännyt! ne vaan on niin ihania :). Nuo leiskan kuvat otin sillä samalla reissulla kuin ne haukottelukuvatkin. Jee, autokuvat on parhaita. hihii!
So, here is the layout. What do you think? Is it too empty? Well, i am not going to add anything else there. grin. I eagerly used the stuff that came with the kit.. even ribbon, which does not appear so often in my layouts. I stamped those beautiful flowers with my new Hero Arts stamps. I think they are just gorgeous! I will have to try to make a card using those. They will be really fun to colour in. I took those pictures on that same road trip as the yawning photos. Yay, car photos are the best!

17 comments:

 1. With looks like those, we'd be perfect for radio ;) Lovely layout again Laura! A nice reminder of a nice moment on the road :)

  ReplyDelete
 2. Suloinen on eikä yhtään liian tyhjä! Ja kuvatkin on aivan huiput ;D Hero Artsin leimasimet on kyllä ihania ja nuo kukkaleimasimet näytti tosi kivoilta (*vastustaa kiusausta* ;) ).

  ReplyDelete
 3. Minä olen tyhjän tilan ystävä, joten ei ole todellakaan liikaa tyhjää. :) Todella kiva leiska!

  ReplyDelete
 4. Tykkään, ei ole tosiaan liikaa tyhjää! Ja tosi mainiot kuvat, ootte luodut toisillenne! :D

  ReplyDelete
 5. No ei oo tyhjä, ihan mahtava.. Ilmeet on kyllä loistavat! Nauha näyttää oikein kivalta ja iiiihanaa tuo taustapaperi.

  ReplyDelete
 6. Ihanat kukat, eikä ne pääsisi lainkaan niin hyvin esille jos sivu olisi muutoin tosi täynnä. Tykkään!

  ReplyDelete
 7. Those stamps are gorgeous! Thaks for visiting my blog. I think you are worthy of all that you want in life. Your beauty is brighter than you think my dear. I've never met you but I know that you have humor, grit, beauty, a gorgeous smile, and I just know that you must have quite the infectious laugh. The art that you create comes from within - sometimes obvious and sometimes important - and always the results are wonderful. That place must truly be special. :)

  ReplyDelete
 8. Very cute! I ♥ how you pleated the ribbon, too! :-)

  ReplyDelete
 9. Näyttävät ilmeet valokuvissa :) Eikä tässä minunkaan mielestä ole liikaa tai erityisen paljon tyhjää tilaa, tosi kiva juuri näin <3

  ReplyDelete
 10. nää sun leiskat on kyllä mahtavia - hyviä oivalluksia, hauskoja kuvia ja otsikot sopii kuviin aina kuin nenä päähän ja työt tirskuu huumoria!! :-))

  ReplyDelete
 11. REally adorable page,, Laura!! I love it and so glad you are scrapping again. Your pages always make me smile. :)

  ReplyDelete
 12. Tätä katsellessa ei voi olla hymyilemättä! Hassunhauska muisto! Kuvat ja otsikko tosi osuvia. Ootte tosiaan hyvä pari.

  ReplyDelete
 13. Leimakuvat pääsevät todella hyvin oikeuksiinsa kun leikaa ei ole tungettu liian täydeksi ja tuonkaltaiset herkät kukat vaativatkin tilaa ympärilleen. Ja noi ilmeet, vautsi vau.


  -merja-

  ReplyDelete
 14. Tuo otsikko on todella ihanasti toteutettu!! Ja ilmeet on parhaat... Juu, mun makuun liikaa tyhjää tilaa, vähintään kukat värittäisin, mutta mähän edustan tätä "täytä koko leiska tupaten sillisalaatilla" -koulukuntaa. ;o) Ei vaan, en lisäisi tuohon mitään. Ison sydämen ympärillä pitää olla tilaa... Ihania leimasimia sulla, oon kade.

  ReplyDelete
 15. tää on tosi tosi tosi kiva! ja hyvät kuvat :)) hahhaaaa :))

  ReplyDelete
 16. En ole aikoihin jaksanut kommentoida mitään blogeja, mutta tähän oli pakko palata, kun on niin ihana. Nopeasti katsottuna romanttinen ja herkkä ja sitten ilmeet... Kertakaikkiaan vitsikäs! :DDDD

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.