Monday, 15 March 2010

~scraproom scrapbook kit - February 10 (part 2)~

Juu, otinpa taas uuden pakin käyttöön kun tuntui että pitäisi ehkä yritellä taas vähän skräppäystä. Ei siitä kyllä oikein mitään tullut vaikka leiska valmistuikin.
No, tämä pakki oli tällainen vähän poikamainen. Sarja on nimeltään Generation Z ja valmistaja on Little Yellow Bicycle. Nuo Bazzillit olivat kyllä vaaleampia entä miltä kuvassa näyttävät. Tässä oli siis 3 paperia ja sitten vielä valikoima koristeita (tarroja ja haaraniittejä).

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
 Okei.. sanonko vai enkö? No, sanon kuitenkin.. VOI PASKA! Tämä leiska meni kyllä niin pieleen taas. Olisin halunnut niin tehdä tosi hienon leiskan, mutta eipä oikein tainnut mielikuvitus toimia. +huokaus+. Yritin sitten muka vähän piirrelläkin, mutta kun ei niitäkään taitoja oikein ole. +toinen huokaus+. En kuitenkaan halunnut repiä leiskaa joten menköön albumiin.
Hassua kun minulle tuli jatkuvasti mieleen, että nämä kuvat olisi pitänyt lähettää Anskille skräpättäväksi. Olen ihan varma että Anski olisi tehnyt näistä just sellaisen leiskan kun olisin halunnut. :)

6 comments:

 1. Juu-u, tosi kauhee on... NOT! Pitäisköhän sun Laura käydä optikolla, kun et tunnu näkevän näitä leiskojasi oikein? Tää(kin) on hiano, usko! :) Ja noi graffitit on makeita!

  ReplyDelete
 2. Mitä sää oikeen höpötät? Tässä ei ole mitään kauheaa, kuvat on upeat , asettelu hieno ja piirrokset mahtavat!

  ReplyDelete
 3. Voi, mä tiedän sen tunteen, kun tuntuu menevän pieleen ja yrittää pelastaa mutta onnistuukin omasta mielestään vain mokaamaan lisää :( Mä kyllä tykkään sun piirusteluista tässä!

  ReplyDelete
 4. Höh, itse juuri katsoin, että onpa kivan uudenlainen sivu ja tosi hieno! Ehkä usein on niin, että kun yrittää tehdä jotain eri tavalla kuin yleensä, niin itse ei ole lopputulokseen tyytyväinen, mutta muiden mielestä se on erityisen hieno?!

  ReplyDelete
 5. Kyllä sä näet tämänkin leiskan hionouden joskus myöhemmin, sillä tämä on upea! Onneksi et tuhonnut.


  -merja-

  ReplyDelete
 6. Hienohan tämä on! :) Ehkä se ei ole sitä sinun ominta tyyliäsi, ja siksi tuntuu sinusta "oudolta"... Mutta upea se kyllä on!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.