Wednesday, 24 March 2010

~scraproom scrapbook kit - March 10 (part 1)~


Jippii!!! Taas yksi uusista maaliskuun pakeista käyttöön!!! Enää yksi jäljellä. Jihuu! :) Hmm... eipä taida tarvita edes listailla että mitä tässä oli kun ne kuvasta näkyy hyvin. Kivoja nuo canvas kukat! Ainiin, ja paperit on uusinta Jillibean Soupia.
Yippee!!! Another new march kit in use!!! Only one more to go. Woohoo! :) Hmm... i don't think I need to write what was in the kit as you can see them well in the picture. I love those canvas flowers! Oh yes, these papers are newest Jillibean Soup.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
 Hihii!!! Juu, minun upeat jalathan siinä on päässeet kuvaan :). Piti pitää taas pikkuinen valokuvaussessio takapihalla että sain tähän leiskaan kuvan. Minä ohjasin Paulia ja ukko napsi kuvia. hih! Taidan tehdä vielä toisenkin leiskan näistä kuvista kun niistä tuli aika hyviä. Tuo kuva näyttää kyllä kamalalta, kun piti vähän photoshopilla korjailla värejä. Minun jalkakin näyttää ihan likaiselta, mutta kyllä se on vain varjo. Ainiin, ja kuvasta sitä ei näy mutta tuo rengas (tai ympyrä) kiiltelee).
*giggles* yes, those are my gorgeous legs in the photo :). I had to have another small photo session in the backyard so that I could get a photo for this layout. I directed Paul and she snapped the pictures. *smile* I might still make another layout with the photos from this shoot as they were pretty good. that photo looks awful though as I had to correct the colours in photo shop a bit. My leg looks dirty, but no, it is actually a shadow. Oh yes, that circle is glittery, but you can't see that in the photo.

Minua huvitti ihan älyttömästi kun ensimmäisen kerran kuulin tuon Moon tan. hihii!!! kuutamorusketus! Tosi hauska sanonta! :) Ja kun suurin osa meistä suomalaisista on tällaisia maidonvalkoisia niin pakkohan minunkin oli omista valkoisista jaloista tehdä leiska. hihii! Hihitytti kovasti myös tätä leiskaa tehdessä. Aina kun minulla on shortsit jalassa, Pauli sanoo että niin häikäisee silmiä kun minun jalat on niin valkoiset. hahaa!
I was soooo amused when i first heard the expression MOON TAN. *LOL* I think it is so funny! As most of us Finns are sadly milky white, I of course had to make a layout of my pasty legs. I kept giggling the whole time as I was working on this. Whenever I am wearing shorts, Paul always says that he is going to blind as my legs are so white. *laughing*
-----------------------
added 28.4.2010
---------------------

14 comments:

 1. Hauska leiska ja todella kiva uusi ulkoasu blogissa! :(

  ReplyDelete
 2. Ja katsos, tuli hymynaama väärinpäin! Näin sen piti olla: :)

  ReplyDelete
 3. Tosiaan hauska aihe ja leiska! :) Tuli samalla nimitys tälle munkin ympärivuotiselle väritykselle... Aikaisemmin olen sanonut väritykseni olevan sävyä "000 Konttorirotta" mutta moon tankin passaa ;-D

  ReplyDelete
 4. Huippu aihe taas.. Kivan simppeli leiska ja moon tan fontti on nami. Ja uus ulkoasu, pilvifani tykkää.

  ReplyDelete
 5. hurjan hauska sivu! =)

  ja IHANA uusi ulkoasu blogissa, aijaijai!!!

  ReplyDelete
 6. Mä niin skräpistän sun nappirengas idean!! IIIIHANA! Mahtis kuva ja ihanan leikkisä fiilis muutenkin sivussa!
  Ja tykkään hurjasti sun blogon uudesta ulkoasusta! Kunpa mäkin osaisin... *huoh*

  ReplyDelete
 7. Hih, minunkaan ei tarvi enää olla kalkkilaivan kapteeni, kun voin yhtä hyvin olla kuutamon ruskettama! ;D Ihana leiska ja ihana uusi blogin tausta!

  ReplyDelete
 8. hups! luulin jo väärään blogiin hyppineeni kun tänne tupsahdin. aivan uusi ja ihana ulkoasu täällä! :D
  ja todella hauska leiska! omatkin jalat on niin valkoiset, niin valkoiset, aina kesän alussa.

  ReplyDelete
 9. Can you say FEATURED LO OF THE DAY AT 2 PEAS? Congrats... this one ROCKS! :-)

  ReplyDelete
 10. Deana, Thank you SOOOOOOOOOO much for letting me know!!! eeeeeeeeeek!!! i had no idea :). My goodness. wow! I never thought that my layout would be featured *LOL*.

  ReplyDelete
 11. Yes, tuota ilmausta mäkin rupean käyttämään! Moon tan :D

  ReplyDelete
 12. Vau ! Hienoja kaikki !! = )))
  Ja hienot ovat mallitkin(mies; kissa ja jalat ) !!

  ReplyDelete
 13. Minäkin ihastuin tuohon nappirenkaaseen. Sivu on simppeli, mutta älyttömän hyvän näköinen! Liekö se syntynyt yhtä suurella vaivalla kuin kyseinen rusketuskin?? ;)

  ReplyDelete
 14. Beautiful pic and gorgeous design, love it!!! I'm moon-tanned too ;-P

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.