Monday, 22 March 2010

~three layouts from the first class with Nic~

Olinpa kyllä reipas kun sain valmiiksi ensimmäisen kurssin leiskat. No, eipä niihin juuri muuta tarvinnutkaan laittaa kuin valokuvat. Taisin käyttää ihan ensimmäistä kertaa mustavalkoisia kuvia! Olen joskus sitä miettinyt mutta jotenkin minusta kuvista katoaa jotakin kun ne on mustavalkoisia. Mutta tunnustan, että tykkään tosi paljon näistä leiskoista ja kuvat näyttää hienoilta! :)
I was such a good girl as I finished all three layouts from the first class. Well, i didn't really need to do much other than add photos. I think this was the first time that I used black and white photos in layouts! I have thought about it before, but I always feel like something goes missing from the photos when they are black and white. But I definitely LOVE the way they look in this layouts!!! I reckon I will use b&w photos again! :)

Tässä leiskoista ensimmäinen:
Here is the first layout:
 Minusta tästä tuli TOSI kiva!!! minulla on itselläkin tuo paperi jossa lukee My Favourite Guy, mutta enpä olisi edes ajatellut että sen kohdan voisikin laittaa leiskan otsikoksi! Nic tykkää kovasti tuosta reunojen ryppyilyttämisestä ja se näyttää tosi hienolta tässä. Onneksi sain ukosta tosi hyviä kuvia kun olimme rannalla niin sain printata niitä sitten tähänkin leiskaan. :) Tuo piparireunapaperi on ihanan vihreä oikeasti, mutta eipä sitä oikein tämän päivän valossa saanut näkymään oikein.
I think this one turned out fantastic!!! I already had at home that paper which says My Favourite Guy, but for some reason it never occurred to me that I could use that as the title!!! Nic loves distressing the edges and I think it looks beautiful here. Fortunately I snapped some great photos of Paul when were went to the beach, so I got to print some of those for this layout. :) That scalloped paper is beautiful green, but in today's light i just couldn't capture the colour correctly. oh well.

Tässä toinen leiska:
Here is the second layout:
Tässä minun suosikkijuttuja oli nuo lehdet ja ihanat pallokukat. Lehdet leikattiin ihan vain ilman mitään malleja ja sitten vain mustetta reunoihin. Juu, minäkin musteilin vaikka se ei ole minun juttu ollenkaan. hihii! Nyttenkin kyllä niin haluttaisi ottaa musta kynä kouraan ja alkaa vetelemään vähän rajoja, mutta ei ei ei. Tämä saa jäädä just tällaiseksi kuin se tehtiin. Pitänee yrittää etsiä tuollaiset pienemmät pallo lävistimet sillä tuollaisia kukkia olisi ihana käyttää uudelleenkin! ja pakko sanoa että minä rakastan noita Collage Pressin aakkosia. Ihana kun niitä on aina niin paljon arkilla! Nyttenkin jäi vaikka kuinka paljon yli. Jippii!!!
Here I absolutely love the leaves and these lovely dot flowers. We cut the leaves just like that, without drawing (ok, well, I did anyway), and inked the edges. Yes, I inked too even though it is not my thing at all! *smile* I must say that I sooooooo badly want to take my black pen and doodle a bit, but no no no, I am not going to do that. I want to leave this one exactly as it is. I really did enjoy using techniques that I don't normally use. It is fun to try new things. Now I must find those smaller circle punches so that I can make more of those flowers. They look so cute! and I must say that I adore Collage Press alphabets. I love it that there are always so many letters on the sheet and they are great quality.

ja sitten kolmas ja viimeinen leiska:
and then third and last layout:
Tämä olikin minun suosikki näistä leiskoista! Nuo sydämet on niin ihania. Tässäkin leiskassa musteilin reunat paikan päällä, mutta kotona oli sitten ihan pakko vielä reunustaa ne mustalla kynällä.. samoin kun sydämet ja valokuvat. hih! Minusta tuo mustan kynän käyttö kyllä sopi tähän leiskaan tosi hyvin. Ja eilen piti pitää pieni isä/tytär valokuvaussessio että sain tähän nuo kuvat :). Sokeri se kyllä on niin kertakaikkiaan isin tyttö! Ainiin... tuo Love rub on piti laittaa tuonne nurkkaan kun kynä vähän lipsahti. hihii! :) Voi että nyt haluttaa heti skräpistää tämä leiska +hihittelee+.
This was my favourite of these three layouts! I looooooooove those hearts! I did ink the edges when we were making this layout, but at home I just had to whip out my black pen and do again the edges of papers.. as well as the hearts and photos. *grin* I think that using black pen works really well in this! And yesterday we had to have a father/daughter photo session so that I got some photos for this layout :). Sokeri is such a daddy's girl! Oh yes, I had to add that Love rub on to the corner as I slipped a bit with the pen. *giggles*. Ah, I so want to scraplift this layout now *giggling*.

16 comments:

 1. Todella kivoja leiskoja kaikki! Tekisi mieli koettaa musteen kanssa tekemistä joskus nämä nähtyäni... :) Pääsipä itsekin kursseille joskus, niin saisi uusia ideoita.

  ReplyDelete
 2. Ihania, kivasti oot uskaltautunut vähän sen oman turvallisen alueen ulkopuolelle ja hyvältä näyttää, hyvä Laura. Mun lemppari on ehdottomasti alin, suloiset kuvat, kiva asettelu ja nuo sydämet, niin kivoja..

  ReplyDelete
 3. oot kyllä ollut oikein tulessa näiden skräppäilyjen suhteen. Tosi upeita nämäkin. Ja eikös olenkin kivaa kokeilla jotain ihan uutta välillä?

  ReplyDelete
 4. hih! en tiiä onko mulla enää edes turva-aluetta.. minun leiskat on aina kaikki niin erilaisia :). Mutta täytyy sanoa että tuo reunojenrappaus ei kyllä iske ollenkaan. Se on tosi ärsyttävää puuhaa! iiik!

  ReplyDelete
 5. aivan ihania taas! kaikki! ja kisukuvat on ihan <3!!! kiva että oot kokeillu taas jotain uutta. mä tykkään reunojen ressauksen näöstä, mut niitten tekeminen on kyllä ärsyttävää. ja sit on joka paikassa sitä paperipölyä.

  ReplyDelete
 6. Voi mitä ihanuuksia! Ja kyllä se musta tussi ja rajaukset sopii tosi hyvin aina ja kaikkialle :) Vaikka keskimmäinen leiska on ihana ilmankin :)

  ReplyDelete
 7. Must have been a GREAT class, Laura, because those LO's just ROCK! I'm loving those hearts, too, & the B&W photos work perfectly!

  Hope you have a great week!

  Hugs...

  ReplyDelete
 8. Aivan upeita juttuja! En osaa valita suosikkia kun kaikki on omalla tavallaan niin hienoja :)

  ReplyDelete
 9. Olen niiiiiiiin kateellinen, kun pääsit tuolle kurssille. Jo tuo ensimmäinen sivu on aivan mahtava! <3
  Tykkään, tykkään

  ReplyDelete
 10. Mä kans kadehdin sua tuosta kurssista ja tykkään sun leiskoista ja nuo mustavalkokuvat istuu kyllä noihin leiskoihin todella hyvin.


  -merja-

  ReplyDelete
 11. I *love* all 3 layouts! It's good to be challenged sometimes! :) I think the middle one is my favourite, but of course I'm weak for a pretty cat, and Sokeri looks striking in that photo!

  ReplyDelete
 12. Aivan mahtavia leiskoja kaikki kolme!!!
  Sanna :-)

  ReplyDelete
 13. Ihanasti käy nämä mustavalkoset kuvat! Itse kun tykkään musteilla reunuksia niin en ymmärrä lainkaan miksi niitä pitäisi kynällä vedellä ;) Hauska että jouduit moista kokeilemaan, kadehdittavalta kuulostaa moinen kurssi..

  ReplyDelete
 14. Oi, aivan upeita sivuja! Suosikkini on tuo keskimmäinen kissasivu - vaikka ensin reunuksista tuntui puuttuvan jotain, nyt se näyttää silmääni juuri passelin herkältä <3

  ReplyDelete
 15. Ihania leiskoja kaikki, tykkään niiden väreistä tosi paljon.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.