Saturday, 17 April 2010

~LO: easy life~

Tykkäänkö tästä vai en? En ole vielä päättänyt. Tykkään otsikosta ja kuvasta.. mutta hmm... no, ehkä tykkään. Se on vaan erilainen entä suurin osa minun leiskoista! Oli silti kiva tehdä tätä. Tämän leiskanhan tein scrap roomin tämän viikon blogihaasteeseen mikä oli luonnoshaaste:
Do I like this or not? I haven't decided yet. I like the title and the photo..but hmm... well, maybe I do like it. It is just different from most of my other layouts! I did enjoy working on it though. I made this layout for the blog challenge at scraproom. It was a sketch challenge:
Luonnos näytti niin helpolta, mutta kun aloin sitä suunnittelemaan ja tekemään, niin jotenkin se olikin yllättävän vaikea. Katsoin että suurin osa muista jotka ovat osallistuneet, olivat käyttäneet kolmea eri paperia tuossa alhaalla, mutta minä en kertakaikkiaan vaan voinut sitä tehdä! Kummallinen :).
The sketch looked so easy, when I first saw it, but when I actually started working on the layout, it was surprisingly challenging. I noticed that most people who had done this challenge, had used three different papers on the bottom... I just couldn't do that! Odd :).

Kuvassa Sokeri tietenkin lempipuuhassaan... makoilemassa selällään, pää ylösalaisin, odottamassa että joku rapsuttaa pehmeää masua :). On se vaan ihana!
In the photo my lovely cat doing what she likes best... lying on her back, head upside down, waiting for someone to rub her belly

Pakkina käytin tätä. Aakkoset on Sassafras Lass ja Prima. Kaisercraftin suklaanvärisiä helmitarroja.
I used this kit. Alphabets are Sassafras Lass and Prima. Chocolate pearl stickers are by Kaisercraft.

8 comments:

 1. Hieno mustavalkoinen leiska, upea tuo punainen väriläiskä otsikossa! Tykkään tästä tosi paljon!

  ReplyDelete
 2. Ihana, tyylikäs sivu:) Tykkään!

  ReplyDelete
 3. Arvokkaan tyylikäs sivu, vähän niin kuin omasta arvostaan tietoinen kissa :-) Hieno tulkinta tuosta mallista!

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana! Todella tyylikäs ja hienostunut!

  ReplyDelete
 5. Tämä on kyllä kivan erilainen. minä jossakin vaiheessa mietiskelin että miltä näyttäisi mustavalkoinen leiska, mutta en saanut siitä minkäänlaista järkevää mielikuvaa, joten hautasin jo ajatuksen. Tämä sinun leiskasi osoittaa, että homman voi näköjään kyllä toteuttaa ja sinä teit sen vielä tyylillä! Tuo Sokeri on kyllä juuri oikea kissa tuohon leiskaan.

  Minun piti sanoa tuosta edellisen postauksen leiskasta, että se on tosi ihana, en vain silloin kerennyt. Mukava nähdä miten on toteutettu noita leiskoja joissa suurin osa pinta-alasta on valokuvaa..

  ReplyDelete
 6. aaah, kuvassa tosiaan näyttää siltä että leiska on mustavalkoinen, mutta itse asiassa värit ovat tosi tummanruskea ja luonnonvalkoinen. Tosi kiva kyllä että tykkäätte!!!

  ReplyDelete
 7. That black houndstooth is so great on there... it really pops against the black background! So CUTE!

  ReplyDelete
 8. Mä ainakin tykkään, PALJON!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.