Friday, 30 April 2010

~LO: Enjoying the beach~

Tässä on nyt VIHDOINKIN se viimeinen leiska Nic Howardin kursseilta :). Jopa kesti että sain sen valmiiksi. Vähän hirvitti alkaa laittamaan nuo kuvat paikoilleen, mutta sitten kun pääsin alkuun, sain sen valmiiksi tosi äkkiä :). Kaikki tarvikkeet ja asettelu tässä on just niinkuin Nic opetti. Mutta monta kohtaa on myös erilaisia. Nic oli laittanut tähän leiskaan paljon ressausta sekä musteilua.. minä jätin kummankin pois ja tein leiskasta enemmän itseni näköisen! :) Myös tuohon tagiin laitoin musteiden sijasta paperisuikaleen. Ja toki kaikki katkoviivat ovat minun. hih! Ei tainnut kyllä olla epäilystäkään. Kaikki käytetyt tarvikkeet ovat Priman.
Here is FINALLY the last layout from Nic Howard's classes :). Goodness me, it took a while for me to get it ready. For some reason I felt so nervous about putting the photos in place, but once I got started, I got it ready rather quickly. All the supplies and where things are, are just like Nic taught us. But I changed also a few things. Nic does a lot of distressing and inking and I decided to leave both of them out.. made the layout look more like me instead. :) Also, for the tag, I added a strip of paper instead of inking. Of course, all the black pen is my work *LOL*. I don't think anyone had any doubt about that :). All these gorgeous supplies are by Prima.

Ja tässä vielä kumpikin sivu erikseen:
Here are both pages separately:

15 comments:

 1. tosi ihana! erityisesti tykkään tuosta pikkukuvasta jossa olet sinä! Upea merifiilis huokuu kaikesta, vaikket olekaan käyttänyt perinteisiä meriaiheen juttuja tässä. Niin että kyllä sä vaan oot niin hyvä!

  ReplyDelete
 2. Tosi IHANAT värit!! Valokuvien sävyt ja paperit sointuvat niin kauniisti yhteen ja lopputulos on tosi raikas :D Miksei miellä ole täällä tuollaisia meriä joissa voisi kuvata noin upeita kuvia ;( Ihan niinkuin aiemmin jo sanottiinkin, merifiilis kyllä huokuu leiskasta ihan tännekin asti, ja Ninarskuhan sen itsestäänselvyyden jo pukikin sanoiksi: sä vaan oot niin hyvä!

  Ja nuo kukat, eivät ehkä ihan sitä tyypillisintä sinua, mutta ovat tosi kauniita ja sopivat tähän oikein hyvin. Valkoinen väri saa kukat näyttämään raikkailta. Käytä vain enemmän kukkia jos saat ne näyttämään leiskoissa noin kivoilta. Minulla on jonkin verran kukkia itselläni, mutta aina kun niitä johonkin mallailen, ne näyttävät ihan eksyneiltä..

  Tuntuu että minä vaan joka kerta hehkutan näitä sinun leiskojasi, mutta juuri samojen leiskojen vuoksi minä alunperin kiinnostuinkin koko aiheesta. Ennen blogiisi törmäämistä ei juttu ollut kolahtanut ollenkaan, joten kai sitten juuri oikea tyyli osui eteen ja loksahti kohdalleen! eli kaikki se mitä näppikseltäni tänne päästän, on sydämestä kirjoitettua :)

  ReplyDelete
 3. Nuo kuvat tässä leiskassa on kyllä niin aitojs js iloisia! Muutenkin on kaunis sivu! :)

  ReplyDelete
 4. Ihana! Mie niin tykkään näistä kuvista, aurinkoisia ja iloisia. Ja kuten ninarsku sanoi, tästä huokuu merellinen fiilis. Kerrassaan upeaa työtä taas Laura. :)

  ReplyDelete
 5. Värit on TOSI upeat!
  Ja tietty fiilis:)
  Vaikka on meilläkin täällä vettä,ilmassa,ja paljon...niin että märkää vappua vaan kaikille!
  Toki ottaisin mäkin tuollaisen rannan tohon kotinurkille:)

  ReplyDelete
 6. Upean sininen fiilis!
  Ei lakkaa hämmästyttämästä miten saat nuo katkoviivat niin suoriin jonoihin.. Ja niihin jää ihan koukkuun kun pitää seurata mihin ne johtaa kun ei ne mene aina ympäri asti ;)

  ReplyDelete
 7. Minustakin ihanan värinen, niinkuin se meri siellä on. Noista valkoisista kukista tykkään myös. Ja mukava nähdä teidät joskua rannallakin.

  ReplyDelete
 8. Ihana, ja niin mahtava tuo kuva missä roiskutat vettä, tosin kaikissa kuvissa on hyvä tunnelma.

  Ressaus? Mitähän skräppäysslangia taas, mä oon niin pihalla :o/

  Miten tuo valokuvien alareuna on tehty, näyttää hienolta mutta en tajunnut kuvasta mitä se on? Ja paperisuikale tagissa on taas niin yksinkertaisen nerokas koristeluidea, että täytyy skräpistää.

  ReplyDelete
 9. Upeaa työtä jälleen, siis tuo merellinen tunnelma tuli ihan tännekin saakka.


  Lähettämäsi kirje oli tullut perille ollessani kuntouksessa ja oli ihan avata kuori kaikkine ihanuuksineen kotiin palattua (oli muuten ensimmäinen posti, jonka avasin). Kiitos!

  ReplyDelete
 10. I really think this might be my new FAV LO of yours... this ROCKS!

  Big hugs & have a great weekend!

  ReplyDelete
 11. Aivan ihanan hyväntuulinen aukeama! Hurjan kivat kuvat! :)

  ReplyDelete
 12. It's all about you babe :) You know what I mean ;) I love everything you do and how you put yourself into the things you make. You're a star! :)

  ReplyDelete
 13. Tämä on kyllä upea. Ihana kun sait sivun loppuun. Olen edelleen niiiiin kateellinen, että pääsit Nic Howardin kurssille, mutta tosi kiva nähdä sinun sivujasi kurssilta

  ReplyDelete
 14. ihanat värit ja kiva tunnelma ja tykkään, kun on paljon kuvia tässä leiskassa!!!
  Terkut, Sanna

  ReplyDelete
 15. Tää vaan niin kolahtaa muhun!! Värit on aivan mahtavat ja KUVAT!! =) Sivusta tulee niin jänna fiilis, kun siinä on paljon sulle tyypillisiä yksityiskohtia, mutta silti jotain ihan uutta jo materiaalienkin vuoksi!
  Tahtoo kokeilla tollaista tarinointilapun koristelua, ihastuin heti sun ideaan!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.