Friday, 16 April 2010

~LO: Is he the fully loaded man?~

 Katsokaas nyt.. minä sain taas leiskan valmiiksi! :) scraproomissa on tässä kuussa tosi paljon eri haasteita, ja tämän leiskan tein skräpistyshaasteeseen. Laitan tähän linkin siihen leiskaan minkä skräpistin, mutta luultavasti sinun pitää kirjautua sisään että sen näet.
Look, look.. I got a layout ready! :) This month there are so many fun challenges in scraproom message board, and I made this layout for a scraplift challenge. I will put here a link to the layout I lifted, but I think you probably have to be signed in to be able to see it.

En käyttänyt pakkia tällä kertaa joten meinasi vähän stressata kun piti itse etsiä sopivat kartongit. hih! Mutta ihan tyytyväinen olen noihin mitkä valitsin :). Ja kun kuvat oli tuollaisia metsäisiä, niin toki piti kaivaa esille taas ne Cosmo Cricketin Mr.Campy paperit ja tarrat. (xingille viestinä että laitan pian lisää kuvia muistakin jutuista mitä kysyit :))
I didn't use a kit this time, so I actually got a bit stressed when I had to try to find the matching cs sheets myself *LOL*. But I am happy with the ones I picked :). Since the pictures were outdoorsy, I just had to dig up my Cosmo Cricket Mr.Campy papers and stickers.

Mutta tuo otsikko ehkä kaipaa hieman selvennystä :). Paulin suosikkimainos telkkarissa on Campbellsin Fully Loaded keittomainos. Minuakin se kyllä huvittaa, varsinkin se valkoisessa nahkapuvussa oleva ukko joka takoo rintaansa kuin Tarzan. hih! Jos haluat nähdä sen mainoksen, niin täältä se löytyy.
*LOL* I think I have to explain this title! Paul's favourite ad in telly is the one for Campbell's Fully Loaded soups. I was trying to think of a suitable title for this layout and that came to my mind. Just had to use it and he LOVED it! *LOL* Here is the ad if you want to see it.

Nyt pitää sitten alkaa värkkäämään leiskaan scraproomin blogin viikkohaasteeseen. Kuva onkin jo printattuna ja paperit valittuna joten eiköhän sekin valmistu. Hitsi kun sattuisi niin hyvä tuuri että voittaisi tämän viikon palkinnon.. olisi kyllä kiva palkinto! kääk! 
Now I need to start working on a layout for this week's challenge in the scraproom blog. My photo is already printed and papers selected, so I reckon I will be able to get it done in time. I sure would love to get lucky this time and win that awesome prize! Love it!

5 comments:

 1. Tykkään! Värit on kivat, samoin tuo reunus tuossa ruutupaperissa. Kuvat on upeat ja fontti tosi kaunis.

  ReplyDelete
 2. omuli, ihana kun tykkäsit! Juu, piti heti ottaa käyttöön uusi Martha lävistin. hih! Tilasin kaksi eri settiä (kulma- ja boordileimasin). Ja nuo aakkosetkin on uusi kun vihdoinkin sain aikaiseksi tilata noita doodlebugeja. Just sopivankokoisia, varsinkin jos haluaa laittaa vähän pitemmän otsikon!

  ReplyDelete
 3. se on aivan ihana! Siinä ei ole paljoa tavaraa, mutta siinä on tarpeeksi. Tuo oksa varsinkin mielyttää mun silmääni otsikon ohella.

  ReplyDelete
 4. Tykkään kovasti. Värit on ihanat! Ja oksa ja otsikko ja kaikki.. :D

  ReplyDelete
 5. Todella ihana leiska!!

  Mr. Campy -sarja on kyllä todella kaunis, tykkään sen väreistä todella paljon. Jouduin itse asiassa tilaamaan sitä itselleni lisääkin, vaikka ei noita "erähenkisiä" kuvia kauheasti ole skräpättävänä :D

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.