Wednesday, 28 April 2010

~LO: Lady of Leisure~

 Noniin, tässä sitten lisää PageMapsia :). Olin ottanut ison kasan kuvia pikku vaavista ulkona ja kun oli vaikea valita että minkä niistä laittaisi leiskaan, niin oli kiva löytää tämä luonnos näistä huhtikuun Pagemapseista. Pääsin laittamaan kaikki kuvat tähän tuplaleiskaan. Jee!!! Minun kuvat piti kuitenkin saada vaakasuoraan joten minä pyöräytin tuon vasemmanpuoleisen luonnoksen toisinpäin. Voisin käyttää tätä luonnosta toistekin jos on paljon kuvia mitkä pitää saada leiskaan!
So, here is some more Pagemaps scrapping :). I had taken a big pile of photos of my baby outside and had such difficult time choosing which one to use for a layout. So, I was really happy to find this sketch among the April Pagemaps. I got to use all of my photos. Woohoo!!! The only problem was that I needed to put my photos horizontal... so, I just flipped the left page around. I would love to use this sketch again if i want to use a lot of photos.

Käytin tähän tätä Jillibean Soup pakkia. Jotenkin nuo paperit ovat kuitenkin vähän hmm.. perinteisempiä entä mitä minä yleensä tykkään käyttää. Mutta olen silti tyytyväinen lopputulokseen! :) Kukat ja napit on samasta pakista. Lehdet ovat Priman ja aakkoset Bella blvd.
Ja sanonpa taas että minun vauva on IHANA!!!
I used this Jillibean Soup kit. I think that the prints are a bit more traditional looking than what I usually use. But I am pretty happy with the end result! :) The flowers and buttons are from the same kit. Leaves are by Prima and the alphabet stickers are by Bella blvd.
And I will say again that my baby is GORGEOUS!!!

Tässä vielä kumpikin sivu erikseen:
Here are both pages separately:

12 comments:

 1. Aivan mahtava!

  Tosi upeesti oot saanu kaikki mahtumaan, mutta siltikään ei näytä liian täydeltä!

  Olin Namibiassa vapaaehtoistyössä :) tai siis esikoulutus harjoittelussa...

  ReplyDelete
 2. Tosi hieno. Samaa sanoisin ku Marika, et ihanan paljon kuvia muttei kuitenkaan semmonen täyteen ahdetun oloinen.. Kivasti oot muokannu noi e kirjaimet. :)
  Tää kyonnos tulee oleen varmasti vaikein mulle, ku ei mulla oo mistään näin paljon kuvia..

  ReplyDelete
 3. Baula, ota tuo vaikka kuvausprojektiksi. Voisit vaikka ottaa kuvan rakennuksesta missä asutte (ja käyttää se isoimpana kuvana) ja sitten pieniksi kuviksi ottaa kaikenlaisia kuvia vaikka asunnon sisältä. Tai mikseipä vaikka samanlainen projekti autosta... tai vaikka Oulusta! :)

  ReplyDelete
 4. Pakko vain tulla ihastelemaan uutta leiskaasi, vaikka olo on aivan hirveä kuumeesta ja flunssasta johtuen...

  Minusta tuo vasemmanpuoleinen luonnos toimii paremmin noinpäin! Nuo sinun kuvasi mielestäni pääsevät paremmin oikeuksiinsa noin päin. Tosin jos olisit tehnyt alkuperäisen luonnoksen mukaan, luultavasti olisi se sinun tekemänä toiminut niinkinpäin, leiskoissasi asiat vain loksahtavat juuri niin kuin niiden kuuluukin mennä..

  Ja näissä leiskoissasi on minusta niin ihania yksityiskohtia: katkoviivoja ei ole tehty koko kuvan ympäri, papereita on aseteltu limittäin ja leiskoissa on suomalaisen mittapuun mukaan paljon kaikenlaista, mutta eivät ne silti näytä täyteen tupatuilta värien ja muotojen sekamelkalta (jota minusta paljon löytyy amerikkalaisista leiskoista).. Suomalaiset taitavat olla "vähemmän on enemmän" kansaa..

  Ja lopuksi on pakko myöntää, että minä ihan viherrän noiden katkoviivojen vuoksi! Olen mustannut paperia kilometritolkulla, kun olen yrittänyt opetella piirtämään tasaisia katkoviivoja, mutta niistä ei kertakaikkisesti tule nättejä. Moni leiska on jäänyt tekemättä kun en ole saanut mieleisiäni katkoviivoja piirrettyä ja se alkaa jo suututtaa. tuntuu että vaikka kuinka harjoittelisi, edistystä ei tässä asiassa tapahdu :(
  Siispä tyydyn ihailemaan näissä sinun leiskoissasi olevia katkoviivoja :)

  ReplyDelete
 5. Ihana värimaailma ja kuvat <3 Ja arvaa mitä, olen saanut tämän luonnoksen jo tehtyä... pitäisi vielä kuvata :)

  ReplyDelete
 6. Vau! Komppaan kyllä Marikaa ja baulaa, ihana on!

  ReplyDelete
 7. Fun sketch! Love your page, too! Such a great sketch for using LOTS of photos! Loving all the red, too! :-)

  ReplyDelete
 8. ihanaisia kuvia Sokerista! Ja tuo tarinointi on kyllä ihana, sulla on niin värikäs kielenkäyttö!

  ReplyDelete
 9. Love this one Laura :)

  ReplyDelete
 10. Ihana kisuliini! Tulin myös ilmoittamaan, että taidan sitten kuitenkin pitkän harkinnan jälkeen kokeilla tehä noi pagemapsit. Ajatus lähti nimittäin juuri tästä tekemästäsi sivusta / pagemapsista. Mulla on kasa kuvia, jotka sais hyvin aukeamaksi, vaikka sitä (aukeamaa) yleensä välttelen. Katellaan mitä saan aikaiseksi.

  ReplyDelete
 11. Lovely! I always feel proud when I see our hirsute little one gracing these pages :) Wonderful work!

  It sounds cheesy to say so, but I always love the things you create :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.