Wednesday, 14 April 2010

~LO: Nosy little furball~

Basic Greyn Lime Rickey ja minä ei olla kavereita enää. Sen kanssa ei saa tehtyä yhtään mitään. :(  murh.grrr.argh. Tämä pakki on kyllä ollut ihan painajainen. Värit näissä papereissa on niin kivan värikkäät mutta leiskoista tulee kamalia. Edellinen leiska minkä tästä pakista tein, on jo kauan sitten revitty pikku palasiksi. Nyt päätin yrittää uudelleen. Tuo palloprintti vain oli sen verran vilkas ja vauhdikas että ajattelin kokeilla laittaa sen pohjaksi ja kartongin siihen päälle.
Lime Rickey by Basic Grey and I are no longer friends. I just can't make anything with it :(. sigh. grr. This kit has been a nightmare for me. I so love all the bright colours, but my layouts look terrible. The other layout which I made using this kit has already been torn into little bit a long time ago. I decided to try again. That print was so buy that I decided to use it as a base and put the cs on top.

Päätin sitten käyttää toista Staceyn suunnittelemaa luonnosta:
I decided to use another layout sketch by lovely Stacey:
Kiva oli luonnos ja ihan iloinen olo kun sain tehtyä leiskan, mutta en voi sanoa olevani lähellekään 100% tyytyväinen. Kuva on toki vielä totuutta kauheampi. hih! Täällä on ollut nyt niin syksyn harmaata ettei kuvan otostakaan meinaa tulla mitään.
Mutta pakko sanoa että rakastan noita uusia sassafras lassin kiilleaakkosia. Ne on kertakaikkiaan ihania! Pakko saada lisää! :) ja Sokerihan on tietenkin supersöpö, kuten aina.
I liked the sketch a lot and felt good about having scrapped, but I am certainly not even close to 100% happy with my layout. And that awful photo makes it looks even worse! Weather has been so Autumn grey here that it is difficult to get nice photos.
But I must say that I absolutely adore those new glittery Sassafras Lass alphabet stickers. They are so wonderful! I must get more! :) And of course, my Sokeri is super cute, as always.

Sokerin kuvat näkyy tuossa kuvassa niin tummina, että ajattelin laittaa ne tähän että näkee paremmin. vaavi näyttää niin ihanan pörröiseltä! :)
Sokeri's photos look so dark in the layout photo, that I thought I would put there here so you can see them better. She looks so soft and fluffy! :)

4 comments:

 1. Ihania kuvia Sokerista :) Hyvä idea laittaa kuviopaperi pohjaksi ja kartonki päälle, toimii tosi hyvin. Mustakin nuo Sassafrassin uudet kimalleaakkoset on ihania (ja sulla on vielä tosi kivan väriset!), mulla on juuri tekeillä leiska noilla aakkosilla :)

  ReplyDelete
 2. What's not to love about your page? I think it's fabulous!!!!

  ReplyDelete
 3. Love what you did with that design, Laura! Cute paper combo, too! :-)

  ReplyDelete
 4. Minullekin juuri nuo Basic Greyn Lime Rickey paperit tuottaa hirveästi ongelmia, tuntuu että niistä ei saa yhtään mitään aikaiseksi. Ne on niin värikkäitä ja täynnä yksityiskohtia, että kaikki mitä rinnalle yrittää on liian sekavaa. Jäljelle jää siis vain yksiväriset joista ei tunnu ikinä löytyvän sitä oikeaa sävyä..

  Mutta hyvinhän sinä olet onnistunut selättämään tuon paperin ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.