Tuesday, 6 April 2010

~LO: Say MOO!~

huh huh! Sain vihdoinkin tämän leiskan valmiiksi! Haastoin nimittäin omulin tekemään tilkkutäkkileiskan.. mikä oli scraproom blogin viime viikon haaste. Täältä löytyy hänen ihana leiska. Tottakai minun piti itsekin tehdä  leiska siihen haasteeseen. En kylläkään saanut sitä valmiiksi niin että olisin ehtinyt ihan oikeastikin osallistumaan mutta sehän ei haittaa.
sigh! I finally managed to finish the layout! I challenged my lovely friend to make a quilt layout according to last week's challenge at scraproom blog. Here is her lovely layout. Of course, I had to make a layout as well. I wanted to take part in the actual challenge, but I didn't finish this on time. Oh well, doesn't matter.

Jopas tästä tulikin aikamoinen painajainen minulle. Pääsin supernopeasti siihen vaiheeseen jossa minulla oli 'tilkut' paperin reunoissa ja kuva alareunassa. Siihen se sitten jämähti. Tuli vain koko ajan mieleen se Tropical Melbourne leiska jossa oli samankokoinen kuva ja vielä samassa kohdassa. iiik! Halutti skräpätä, mutta aina kun istuin skräppäämään, alkoi ahdistamaan ja piti mennä tekemään jotakin muuta. iiiiiiiiik!  Sitten sain lisättyä kraft kartongit ja pari kuvaa lisää. Taas tuli ahdistustauko. Menin nukkumaan ja mietin että mitä teen tuolle tyhjälle alueelle. Ajattelin erilaisia muotoja ja sitten tuli mieleen, että entä jos siihen laittaisinkin ison ympyrän. Se toisi jotakin mielenkiintoista leiskaan ja olisi ainakin erilainen entä se toinen leiska. Ja hyvänen aika, minä jopa ressasin noita ympyröiden reunoja!!! Kukapa olisi uskonut että vapaaehtoisesti harrastan sitä :). hih! Minua ahdisti myös se että leiskasta puuttui tasapaino.. se kun on eräs niistä tärkeimmistä jutuista minun leiskoissa. Lisäilin sitten kukkia ja jalokiviä ja pääsin omassa mielessäni siihen pisteeseen että olen kohtalaisen tyytyväinen. Luultavasti muutaman päivän jälkeen tykkään tästä enemmän.
This became quite a nightmare for me. I got super quickly to the point where I had the quilting around the edges and the biggest photo in place. That's where I got stuck. I just kept thinking of my Tropical Melbourne layout as I used the same size and shape photo in the exact same place. eeek! I wanted to scrap more but whenever I sat down, I felt so anxious. eeeeeeeeeeeek! Then I managed to add the bits of kraft cs and two more photos. Then got anxious again :(. I went to sleep and in bed, kept thinking about the empty area and what I could put there. I thought about different shapes... and then started thinking about how a big circle might look there. I thought it might add something good and interesting to the layout. and can you believe that I actually distressed the edges a bit!!! Nic, I think you got me hooked now *LOL*. I also felt so anxious as I found it really hard to get the balance right.. it is super important to me. But I added some bling and flowers and in my head, got to the point where I am pretty happy. I reckon I will like this layout more in a couple of days.

Ainiin, käytin tähän Kaisercraftin papereita. Sellainen vanhempi sarja kuin Country Grove. Ei todellakaan ihan tyypillisiä minun värejä ja sekin oli vaikea juttu. Mutta kivalta tuntuu että sain tämän tehtyä.
Oh yes, I used Kaisercraft papers for this. It is an older range called Country Grove. Not the most typical colours for me and that was difficult as well. But I feel happy that I got this done.

Tänä aamuna ulkona on aika harmaata joten en saanut värejä näkymään oikein hyvin. höh.  Värit ovat pehmeämmät entä miltä ne näyttää kuvassa. Tuo kuvan peltokin on kyllä vihertävä :).
It is a bit of a grey morning here so I just couldn't get these colours to show right. sigh. These colours are softer than they look in the picture. Even the field in the photo should look a bit green :).

14 comments:

 1. Tästä tuli tosi hieno! Tuo ympyrä jossa on otsikko ja tarinointi toistaa hienosti papereiden ympyräteemaa... tykkään tästä tosi paljon!

  ReplyDelete
 2. Värit on tosiaan vähän epätyypilliset sulle mutta tää on silti aivan mahtavan hieno! Tykkään tosi paljon sun tilkkutäkistä :) Mä voisin muuten skräpistää tän mutta otsikolla sano bää lampaille, oonkin miettiny mitä tekisin niille kuville ;)

  ReplyDelete
 3. Voi että, minunkin mielestä tästä tuli tosi hieno! Upea tilkkutäkki, jota korostaa tuo pyöreä muoto (hyvät reunojen ressaukset!!) ja nuo pilkistävät kukkaset on ihan supersuloiset! Moo!

  ReplyDelete
 4. Voi että tää on aivan uskomattoman upea leiska!!!

  ReplyDelete
 5. Tykkään ihan valtavasti! Otsikko ympyrässä sopii hienosti "tilkkuihin" ja vielä nuo kukat kurkkimassa sieltä alta... Oih!
  Tosi epätyypilliset värit sulle, mutta hienosti olet niiden(kin) kanssa pärjännyt! Kyllä yön yli nukkuminen näyttää auttavan pulmaan kuin pulmaan! =)

  ReplyDelete
 6. Voi, että nämä sinun leiskasi ovat kertakaikkiaan upeita. Käyn melkein joka päivä täällä katselemassa ja ihailemassa leiskojasi. Itse en ole koskaan vielä leiskaa tehnyt. Mielessä on kyllä monesti käynyt.

  ReplyDelete
 7. Hauskasti erilainen kuin sinun sivut yleensä. Tykkään tilkkupeittoefektistä <3

  ReplyDelete
 8. Wow.... I ♥ the quilted look with the stitcing... so pretty! And that title is GREAT & so funny! :-)

  ReplyDelete
 9. Todellakin erilainen kuin leiskasi yleensä, mutta tykkään siitä huolimatta, tuo tilkkutäkki-idea on mainio ja leiskassasi oikein onnistunut jota ympyrä täydentää mainiosti.


  -merja-

  ReplyDelete
 10. Ihana leiska! Tykkään väreistä tosi paljon ja tilkkutäkkiefekti on todella hieno. Taidan skräpistää sen, kun teen leiskaa uuteen haasteeseen.

  Toivottavasti ehdin viikonloppuna sen pariin! Edellinen kun jäi kiireiden takia välistä... :(

  ReplyDelete
 11. Hej!

  I don't know if you speak swedish, so I guess I'll leave the comment in english.

  I absolutely love your style. Love the colors and the simplicity in your layouts. Thank you for all the inspiration you give me!

  Keep it up, I'll pop in on your blog everyother day just to see if you post something new!
  Hugs, Jenny (Sweden)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.