Saturday, 3 April 2010

~LO: Selovers lookout~

 
Sain kuin sainkin sen leiskan valmiiksi.. tässä se siis on! Jopas sitä tulikin värkättyä mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Käytin tähän Priman papereita. Tuossa sinisessä paperissa oli nuo pilvet jo valmiina ja minä vain reunustin ne sitten mustalla kynällä niin tulevat paremmin esiin. Samoin tuo iso aukko oli myös paperissa jo valmiina, joten liimasin koko paperin valkoiselle kartongille. 
yes!!! i finally finished my layout... here it is! I sure did spend quite a bit of time making it, but I am really happy with the end results. I used Prima papers for this. That blue paper came with the clouds and that big hole in the paper. I stuck a white cs underneath and highlighted the clouds with black pen.

Tänään ei kyllä huvita oikein kirjoitella... käytiin tänään pitkästä aikaa Ikeassa ja ostin parit kehykset sieltä joten pitää mennä katsomaan että mitäpä niihin laittaisi. Ihana kun saa vihdoinkin jotakin seinälle! juhuu!!! Mukaan tarttui myös lihapullia (ellis!!!) ja mustikkahilloa. nam!
Just don't feel like writing a lot today... we popped into Ikea today and bought a couple of frames so I am going to go look and see what I can find to put in them. Fantastic to get something on the walls! Woohoo!!! Also bought some meatballs and blueberry jam. Yummy!

6 comments:

 1. Voi uskomaton kuinka hieno tämä leiska on!

  ReplyDelete
 2. this page is absolutely great !! love it very much!

  ReplyDelete
 3. Taattua Laura-laatua taas kerran :o) Tää sopis lastenkirjan kuvitukseksi tunnelmaltaan ;o)

  ReplyDelete
 4. AAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWW!!!! <3

  ReplyDelete
 5. Voi miten ihana! Kannatti ahertaa näin hienon työn vuoksi! :)

  ReplyDelete
 6. Fantastic, Laura! So CUTE & HAPPY! Clouds & sun... LOVE it! :-)

  hugs...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.