Tuesday, 27 April 2010

~more layouts soon~

On väsyttänyt ihan älyttömästi! Siis, ihan älyttömästi! En saa tehtyä mitään kun tuntuu että pitää vain nukkua koko ajan. Ei tunnu kyllä yhtään kivalta. :(
I have been so tired! So so so tired! I can't get anything done as I feel like sleeping all the time. Not very nice at all. :(

 Lauantaina olin Scraptacularissa skräppäämässä. Oli aivan IHANAA!!! Oli tosi mahtavaa seuraa ja sain ainakin aloitettua monta leiskaa... yhtään en kyllä saanut valmiiksi. hih! Nyt pitäisi sitten pikkuhiljaa alkaa lisäilemään kaikki tarpeellinen niihin. Suuri saavutus oli kyllä se, että sain vihdoinkin laitettua kuvat siihen viimeiseen Nic Howard leiskaan, mikä oli tuplaleiska. Pelotti alkaa laittamaan ne siihen, mutta oli tosi kiva olo kun se tuli valmiiksi. Nyt kun vain saisi oltua päiväsaikaan hereillä niin voisi napsaista siitä kuvan. Täällä on kyllä ehdottomasti nyt syksy ja sää sen mukainen. TOSI HARMAATA! Tuntuu että saa olla valot päällä koko ajan.
I went to Scraptacular to scrap on Saturday. I had the best time!!! I had such wonderful company there and started many layouts... didn't finish any though. *smile* Now I need to start finishing them off bit by bit. I did do something super good though... I finally added photos to the last Nic Howard layout, the summer double. I had been so nervous about doing it, but now that my layout is ready, I am super happy! I just need to manage to be awake at daytime so that I can take a photo of it :). It is definitely Autumn here now and looks like it too. It is SO GREY! I feel like I need to have the lights on all day.

Eipä täällä sen ihmeempää...paitsi että haluan risteilylle. Sellaiselle joka kestää viikon ja pysähtyisi Vanuatussa, Lifoussa ja Uudessa Kaledoniassa. iiiiik! Ehkä saisi napsittua vähän ihania kuvia! Pitää alkaa heti säästämään. Olenkin miettinyt vähän pakkitaukoa. Se kyllä hirvittää kun ne pakit vaan on niin ihania. Mutta kun tätä tavaraa on vieläkin niin hirvittävän paljon. Haluaa käyttää vanhat pois. Sitten taas uusia. No, mietitään, mietitään.
Nothing much else happening here.. other than me wanting to go on a cruise. One that lasts a week and stops in Vanuatu, Lifou and New Caledonia. eeeek! Imagine all the gorgeous photos I could take! I so need to start saving. Hmm... I have been thinking about going on a kit break. Not liking the thought though as I love those kits. But I still have so much stuff. I want to use it all away and start fresh. Then buy nice new goodies. Thinking, thinking.

2 comments:

  1. Mielenkiinnolla odotan leiskaa (leiskoja) ja risteily kuulosti tosi ihanalta!

    En ole tilannut säännöllisesti pakkeja, ennätys on kaksi kuukautta peräkkäin, mutta juuri puhuttiin yhdessä tapaamisessa niistä pakeista.. Jos ne alkavat kasautua, tarvikkeet eivät välttämättä tunnu yhtä kivoilta monen vuoden päästä. Laita ylimääräiset vaikka blogin kautta myyntiin ;)

    ReplyDelete
  2. Heh, et sä kyllä pakkeihin sentäs niin paljon törsää, että sillä rahalla pääset Vanuatulle. ;oD

    Ei vaan, toisaalta sä alat olla jo kohta urautunut tuohon pakkisysteemiin, niin taukohan voi tehdä hyvääkin ja saattaisit löytää taas jotain uusia suuntauksia kun pitäisi yhdistellä vanhempia materiaaleja uudella tavalla. Taas mä kommentoin jotain uudistumisesta, en tosiaankaan tarkoita että sun tarttis jotenkin uudistua, mutta kun olen kovasti pohtinut omaa skräppäystä ja tuntuu että tyyli elää koko ajan - ehkä tää on matkaa vielä siihen omaan tyyliin tai sitten mä en osaa kiteyttää sitä. Itsekin mietin pientä taukoa, kun kaikenlaisia materiaaleja on tullut hankittua ja kestää aikansa, kun otan niistä irti ilon. No niin, taas tuli kauhean pitkä kommentti ja höpötettyä vaikka mitä tyhmää, mutta toivottavasti saat olosi piristymään jollain tapaa!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.