Sunday, 4 April 2010

~my favourite scrapper~

rullaahan alaspäinkin koska olen laittanut aika monta uutta postausta :)

okei, ihan pikku postaus vielä ennen skräppäämistä... hihii!
Voi onnekas!!!! Juu, ehkä tuli sinun eilisestä kommentista TOSI hyvä mieli! :) Kiitos paljon! Ihana että tykkäät minun leiskoista. Jippii!!! Jippii!!! Jippii!!!

Minulle tuli mieleen että ehkä en ole blogissani oikein kertonut että kenen leiskoja minä ihailen eniten! Yksi on ihan erityisesti ylitse muiden ja tykkään hänen jokaisesta leiskasta :). Minusta meillä on ehkä aika samanlainen maku ja no, ainakin kumpikin tykätään älyttömästi pilvistä... mutta kukapa niistä voisi olla tykkäämättä. Siis, tämä minun skräppi-idoli on Deana. Oih, hänen kortit ja varsinkin leiskat on aivan IHANIA!!! Aina ihmeissäni katson hänen postauksiaan ja ihmettelen että mistä ne kaikki ideat tulevat. Voisin skräpistää vaikka kaikki hänen leiskat. Hänen leiskansa ovat ihana selkeitä, värikkäitä ja minusta niistä tulee läpi sellainen tosi iloinen ote elämään :). Tykkään ihan älyttömästi! Ja ihana kun ne leiskat on kaikki kivan erilaisia mutta silti tietää aina että ne on hänen tekemiään. Sen saman sanoisin omistakin leiskoistani..että ne on aina erilaisia mutta että ne tunnistaa kuitenkin minun leiskoiksi. Ja juu, Deana on vielä kaiken muun lisäksi aivan ihana ihminenkin! ihana ystävä :)
I realized that I don't think I have really told you in my blog about whose layouts I admire the most! One is above all others for me and I love every single layout that she makes :). I think that we share quite the similar taste in materials and well, at least we both adore clouds.. but how can anyone not like clouds? So, my scrapping idol is Deana. Ah, her cards and especially her layouts are so GORGEOUS!!! I could happily scrap lift all her layouts. I always look at her blog posts with my mouth wide open wondering where she gets all her ideas from. Her layouts are beautifully clean (I think we both sure do love clean lines) and colourful. You can really feel her wonderful attitude towards life through her layouts. I love them I love them I love them! I also love it that her layouts are always so different but you can see that they are hers. I like to say that about my own layouts too... they are always different, but you can recognize that they are mine. and yes, in addition to all that, Deana is a wonderful person! a fantastic friend :).

2 comments:

 1. You are just SOOOOOO SWEET, Laura, & the feeling is certainly mutual!

  So glad our paths have crossed & thank you for all the inspo YOU provide for me!

  Thanks for the kind words & have a GREAT week ahead! :-)

  Hugs...

  ReplyDelete
 2. Big hugs Deana! you are just super :).

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.