Wednesday, 21 April 2010

~scraproom scrapbook kit - April 10 (part 1)~

Kuka tykkää tästä Basic Greyn 'Green at Heart' sarjasta? Minusta siinä on tosi kiva värit ja ihania nuo eläimet, mutta jostakin syystä en ole kuitenkaan älyttömästi tykännyt näkemistäni leiskoista mitkä on tehty tällä sarjalla. Jotenkin ne on ehkä liian kirjavia? No, silti tykkään tästä :).
Tässä pakissa tuli 3 paperia, 2 kartonkia (ihana tuo sour apple väri), arkki chipboard kuvioita ja yksi kukkanen.
Who likes this Basic Grey 'Green at Heart' range? I really quite like the colours and of course, those animals, but I must say that I haven't liked soooo much any of the layouts that I have seen made with this line. Maybe the papers are somehow too busy? Well, I like the range anyway :).
In this kit there was 3 patterned papers, 2 sheets of lovely sour apple cs, a sheet of chipboard shapes and a flower.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Tässä on toinen tämän kuun Pagemapseista tekemäni sivu. En tiedä tuliko siitä ollenkaan tuo luonnoksen mukainen, mutta ehkä siitä nyt sentään jotakin tunnistaa :). Minusta tuntuu että sanon tämän nyt joka postauksessa, mutta se on sanottava nyttenkin... eli jopas oli vaikea taas saada tämä leiska valmiiksi.  Minusta tuntuu että se vieläkin kaipaisi jotakin, mutta aina ei huvita alkaa metsästelemään sitä oikeaa juttua. Mukava vain joskus saada leiska kansioon (tai paremminkin hyllylle odottelemaan kansioon pääsyä...) ja päästä sitten seuraavan kimppuun.
Here is my second layout using the April Pagemaps. I don't think it looks so much like the sketch, but I reckon you can still recognize it enough. I feel that I keep saying this every time I post here, but... it was again difficult to get this layout ready. I still feel like it needs something, but I don't want feel like hunting for it. Sometimes it is just nice to get another layout in the album (well, more like on the shelf to wait to go into an album) and go for the next layout.

Minua on niin harmittanut kun on ollut vaikea saada otettua kuvaa pikku vaavin tassuista, mutta sitten sain otettua tämän vähän niinkuin vahingossa. Hetihän se pääsi leiskaan :).
It has been so bugging me that I haven't been able to take a nice photo of my little baby's paws, but now I managed to take this.. a bit of an accident actually. Of course, I immediately scrapped it! :)

9 comments:

 1. ihan todella upea, värikäs pläjäys! Ja kyllä tuon luonnoksen tuosta todellakin tunnistaa! Kisujen ja koirien tassut on niin suloisia, ihanan kuvan olet tähän onnistunut nappaamaan.

  ReplyDelete
 2. Olenkin odottanut milloin tänne ilmestyy juuri tuosta kyseisestä pakista tehty leiska ja kannatti odottaa, tämä(kin) on tosi kiva! (minulle ei sitten koskaan vastattu tuolta Scraproomilta :( )

  Olen viimeaikoina nähnyt monta ihanaa leiskaa kissoista ja pakko myöntää, että ihan vain pikkuisen on alkanut tehdä mieli omaa rapsuteltavaa yksilöä, mutta jospa se tästä ohi menee..

  ReplyDelete
 3. Onnekas: mulle tulee Scraproomin pakki ilman kahvipakettia ja lisähöystettynä kartonkisetillä ja kuviopaperisetillä. Postikulut on olleet n. 19 dollaria per lähetys. Aiemmin tilasin peruspakki-kartonkilisä-yhdistelmällä ja silloin postikulut oli ehkä 14 dollarin kieppeillä. Nyt meneillään oleva jakso on puolen vuoden tilaus, en ole vielä päättänyt, miten jatkan siitä eteenpäin (jatkan kyllä jotenkin, pakit on munkin mieleeni).

  ReplyDelete
 4. Vai sokerin tassu. Ihmettelinkin mikä tuossa kuvassa oikein on. Mukavat värit.

  ReplyDelete
 5. Tää tykkää Green at Heartista! Oli pakko ennakkotilata heti chipboardit ja osa papereista kun ne ennakkotilaukseen sillon tuli... Ja kiva ylläri kun ne mua odotti kotona sairaalasta kotiuduttuani! :) Askartelemaan en oo juurikaan ehtinyt tuon vauvan takia, mutta oon ihanuuksia niitä hipelöinyt sitäkin enemmän :) Skräppäysintokin taas nostaa päätään, noita pagemapseja vois itekin hyödyntää!

  ReplyDelete
 6. Ihania papruja!
  Tuo vihreä on niin munkin mieleen:)

  ReplyDelete
 7. Minusta myös :) Ja hauska nähdä millaisella viiveellä alan näitä tehdä, vielä ei ole oikein edes ajatuksen asteella ;) Sivupohjien käyttäminen on minulle välillä hankalaa, mutta juuri sen takia ajattelin, että voisi olla hyvä..

  ReplyDelete
 8. Jään innolla odottamaan mitä saat aikaseksi tuosta valkoisesta paperista, se oli ehdoton suosikkini.

  ReplyDelete
 9. Heips, sun kirje lähti tänään postiin.

  Oon muutes vähän kade että sä sait tollasia eläin-kuvioita ja puun, mä sain sellaisen arkin missä oli kukka-aiheista koukeroa. Siis ihan kiva, ja olisin ollut ihan onnellinen, ellen olis nähny tota sun pakkia ;oD

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.