Sunday, 11 April 2010

~scraproom scrapbook kit - February 10 (part 4)~

Ja taas uusi pakki käyttöön! minun pakkilaatikko on kyllä niin täynnä että ihan hirvittää. Pitäisi skräpätä TOSI ahkerasti että saisi vähän tehtyä vähän tilaa sinne koska kohta tulee taas uudet pakit. apua!
 Minusta on ihana kun joidenkin pakkien kanssa tulee pakkaus Thickersejä! Tässä pakissa oli siis American Craftsin Blue Skies sarjaa. NAM, mitkä värit ja printit!
And using a new kit again! My kit box is super overflowing... I really need to do some serious scrapping so that I can make some space in the box as the new kits will arrive this week. eeek! help!
I love it when there is a packet of Thickers with a kit. This kit had American Crafts Blue Skies range. YUMMY! The colours and prints are so pretty!

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
 Scraproomissa on kuukausittain Got Sketches haaste missä haasteen emäntä postittaa kolme eri luonnosta ja sitten voi osallistua joko tekemällä leiskan niistä kaikista tai vaikka vain yhdestä. Stacey postitti tosi kivat luonnokset ja päätin että yritän tehdä ainakin yhden niistä. Tällainen tuli sitten minun leiskasta. Tosi yksinkertainen. Kiva kun sain skräpättyä sellaiset kuvat mitkä melkein meni jo roskiin. Vähän ensin hirvitti laittaa nuo oranssit aakkoset, mutta eipä ne loppujen lopuksi ole ollenkaan hassummat :). Kuvassa on Mordiallocin laituri.
Every month there is a Got Sketches  challenge in scrap room where the host posts three different sketches and you can take part by doing all of them or just one or two. One of the sketches is always a card sketch. Stacey posted really nice ones this time and I decided I would try to make at least one of them. So, this is it. Really simple. I was also happy to get these photos scrapped as I almost threw them in the bin. I was a bit wondering about the orange alphabets for this layout, but they don't look too bad! It is Mordialloc pier in these photos.

Tässä vielä se luonnos:
Here is the sketch:
----------------------


11 comments:

 1. Onneksi kuvat eivät menneet roskiin!! (jonkun pitäisi käydä säännöllisesti tarkistamassa sinun roskiksesi jos sinne eksyy tällaisia kuvia.. ja pelastaa ne sieltä ;D ) Minä tykkään tämän leiskan tunnelmasta kovasti :)
  Oranssi väri sopii minusta tuohon ihan parhaiten, se luo kivaa kontrastia koko kuvalle!

  Tästäkin leiskasta sain paljon hyviä ideoita ;)

  ReplyDelete
 2. Minusta nuo aakkoset ovat hieno kontrasti, väriläiskä, kuten Onnekas jo sanoikin <3

  Ota muuten joskus valokuva siitä, miten säilytät pakkeja. Kuinka pitkään pidät materiaalit yhdessä (jos esim. on pelkkää silppua jäljellä jne.) vai puratko pakin muiden tarvikkeiden joukkoon, kun materiaali on lopussa?

  ReplyDelete
 3. I ♥ that sketch & what you did with it! That pop of orange with the title is GREAT, Laura! Pretty photos, too!

  Hope you enjoy the week ahead!

  Hugs...

  ReplyDelete
 4. Ihana ihana! Jos minä skräppäisin, niin tuo sinisen sävy olisi aina käytössä :)

  ReplyDelete
 5. Uskomattoman upea leiska ja hyvä, ettet sentään kuvia roskiin laittanut ja kuten jo aiemminkin on sanottu niin oranssi sopii todella hvyin otsikon väriksi, tuo siihen sitä tarvittavaa särmää.


  -merja-

  ReplyDelete
 6. Kaunis sivu, ja mahtikset kuvat, mutta mitä: meinasit laittaa ne roskiin!!! iiks. Oranssi ja turkoosi/sininen on niin ihanainen yhdistelmä.

  oooh, mikä pakki! Ihanat no kirjaimet (tahtoo!!!)

  ps. viimeistään perjantaina pitää mennä kangaskauppaan, en ole vieläkään sinne ehtinyt :)

  ReplyDelete
 7. Jeps, oranssin ja turkoosin liitto toimii!

  ReplyDelete
 8. Oih! Turkoosia ja oranssia, kyllä toimii :) Tosi kivan leiskan olet tehnyt, ja kivalla pakilla. Jospa itsekin innostuisi tekemään lähiaikoina turkoosi-oranssi värisen sivun... hih :)

  ReplyDelete
 9. I really love your layout with my sketch! So simple, clean and lovely. (Ok, to be honest, I really love ALL of your layouts!!!! :) )

  ReplyDelete
 10. Minä täällä taas olen kirjoittelemassa..
  Jos olet ottanut yhteyttä joskus tuonne Scraproomiin, niin osaisitko sanoa kauankohan heillä yleensä kestää vastata sähköpostiin?
  Olisi niin kovasti tehnyt mieli tilata tuo pakki mutta minun sähköpostiin postikuluista ei ole ainakaan vielä vastattu..
  juuh, olen kyllä kieltämättä hätäinen..
  Ja voi tietysti johtua minun englanninkielen taidoistakin, itku..

  ReplyDelete
 11. Joskus saa vastauksen tosi nopeasti ja joskus taas kestää jonkun aikaa... minäkin olen aina odottamassa vastausta samantien ja lähtee järki kun joutuu odottamaan. Mutta löysin tämän vanhan mailin minkä sain heiltä silloin kun itse kyselin postikuluista:
  ''Shipping for the Flavors of the Month kit to Australia generally runs about $11.95 each month. Usually you can add the Embellishment kit for not much more shipping – generally the FOTM Kit plus Embellishment Kit will run $11.95-$13.60 in shipping. It’s when you start to add the Bazzill kit and/or the Patterned Paper kit that the shipping can go up a little faster, as paper is generally heavier.''
  Ja kun aluksi tilasin useamman pakin kerralla (tilasin pikkuhiljaa kaikki vanhatkin mitkä oli vielä saatavana). Ja katsoin että yhdessä paketissa tilasin 3 pakkia ja sen paketin postikulut oli 26,80usd.
  Ainiin, ja jos alkaa tilaamaan niin että pakki tulee automaattisesti joka kuukausi, niin jos ei vaikka tykkää siitä miltä sen kuun pakki näyttää, niin sen saa peruuttaa. Ei tarvi kuin laittaa maili vain sinne ettei ota sitä tässä kuussa. Tosi joustava systeemi, mikä on kiva! Ja jos haluaa muita pakkeja mukaan, niin voi laittaa mailia ja jos niitä on ylimääräisiä niin saa sitten niitä. minä tilasin tässä kuussa leimasinlisän ja bazzill pakin.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.