Saturday, 10 April 2010

~scraproom scrapbook kit - March 10 (part 4)~

Nyt on sitten otettu käyttöön viimeinenkin maaliskuun pakki eli tämä jossa oli Basic Grey ORIGINS sarjaa. On se vaan kyllä ihana! Tykkään näistä papereista ihan älyttömästi! :) Tässä oli ihanan vaaleankeltaiset kartongit mitkä kävi hyvin yhteen papereiden kanssa.
Now I have finally started using the last one of March kits. It had basic grey ORIGINS range. I love it so much! These papers are so super pretty! :) I also love the light yellow cs that came in the kit. It goes so well together with the papers.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
 No, mutta missä on leiskasta valokuva? Hihii! Tämä leiskapa menikin lahjaksi! Vastaanottaja saa laittaa siihen meistä yhdessä otetun kuvan kun pääsee kotiin. Tästä asiasta enemmän seuraavassa postauksessa :). hih! Tähän tulikin käytettyä aikalailla just pakista löytyneitä juttuja. Taas vain aakkoset ja musta kartonki on omista varastoista! Käytin inspiraationa Jana Eubanksin luonnosta (sivu 2).
But... where is the photo? *grin* Well, no photo in this one as I made this as a gift! the recipient can put there a picture taken of us two, when she gets home. More about this in my next post :). *smile* Again, I just used the stuff from the kit! Only alphabets (American Crafts) and black cs were from my own stash. I used as an inspiration a sketch by Jana Eubanks (page 2) .
 ---------------------
added: 19.4.2010 
 ----------------------

6 comments:

 1. Mielettömän ihanan näköinen pakki, ja ihana on siitä tuo lahjaksi tehty leiskakin. Kävin kurkkasemassa sinne mistä näitä hankit, ja nopeuttaisi kyllä kovin tekemistä kun tavarat olisi niin siististi luokiteltu. (Aika herkku oli se tämän kuun settikin..) Tällä erää jätän liittymättä, ja käyn herkuttelemassa niillä pakeilla ja niiden sisällöillä täällä =) Ihana kun olit niin juurta jaksaen jaksanut selvittää tyylistäsi ja käyttämistäsi tarvikkeista!

  ReplyDelete
 2. Voi kuinka osaakaan taas olla niin tyylikästä! Ehkä minäkin joskus vielä osaan....

  Monesti olen kyllä käynyt noita pakkeja katselemassa ja miä kyllä olisin jo tilannutkin sellaisia mutta olen käsittänyt että postikulut suomeen olisivat jotakin aivan älytöntä.. täytyy vain täällä käydä aina ihailemassa ja jännittämässä mitä ihanaa seuraavaksi ilmestyy.

  ReplyDelete
 3. ai-van mahtava! ei mulla muuta! :D

  ReplyDelete
 4. Kiva kun olet tehnyt valokuvaa vaille valmiin sivun; olen joskus miettinyt, että tällainen olisi kiva lahja eli pitää itsekin kokeilla. Ja ihana, että sait toivotun vieraan!

  ReplyDelete
 5. Ihana leiska ja tosi kiva idea tuo tehdä leiska valmiiksi ilman kuvaa ja antaa se sitten lahjaksi.

  Onnekas, mua on hillinnyt onneksi sellainen pikkuseikka, etten omista Visa-korttia.


  -merja-

  ReplyDelete
 6. ihan hirmuisen hyvä idea! *raapustaa ideabookiin* :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.