Tuesday, 11 May 2010

~all April pagemaps layouts~

Ajattelin että laitan vielä ne kaikki samaan postaukseen, niin jos joku tekee niitä, niin näkee helposti että millaisen minä tein. Laitan omani samassa järjestyksessä kuin ne on täällä.
I thought I would put all my april pagemaps layouts in one post, so that if someone else makes them as well, can easily see what mine was like. I am going to put them in the same order as they are here.

-------------------
--------------------
---------------------
 --------------------
 ------------------
 ----------------
 -----------------
 ----------------
------------------

8 comments:

 1. Nyt kun kaikki leiskat ovat näin allekain huomaa hyvin miten kaikki ovat niin erilaisia mutta silti sinun näköisiäsi :)

  Sellaista mietiskelin, että teetkö jotakin kuvankäsittelyä noille leiskoillesi vai mikä on kikkasi että saat leiskan noin suoraan kuvaan? En onnistu millään saamaan leiskoista sellaisia kuvia että joku reuna ei vääristyisi vaikka se leiska olisi tasainenkin..

  ReplyDelete
 2. minun leiskat suoria? hih! Ei ne ikinä taida olla oikein suoria kun minä en jaksa kuvien kanssa kikkailla. Kunhan saan sellaisen kuvan että selvää saa, niin se passaa :). Minä saan yleensä otettua kuvan parhaiten niin että leiska on lattialla ja kumarrun sen yläpuolella ja otan suoraan kuvan. Aina ei vaan jaksa :). Monesti otan kuvan niin että leiska nojaa läppärin näyttöön ja silloin siitä tulee aina vähän kummallinen... :(

  ReplyDelete
 3. Fun post & CUTE LO's, Laura! :-)

  ReplyDelete
 4. Kiva että laitoit nämä näin yhdessä putkessa, yhdyn onnekkaan sanoihin tyyliasiassa.

  ReplyDelete
 5. Vau! Tosi hienoja ja erilaisia leiskoja olet tehnyt, ja siksi kuitenkin niin sinun tyylisiäsi (: tykkään!

  ReplyDelete
 6. Nää on kyllä kaikki niiiin kivoja! Vois itekin kokeilla muutamia pagemapseja kunhan pikkuneiti kasvaa sen verran, että mulla jää vähän enemmän aikaa skräppäilylle :)

  ReplyDelete
 7. Tosi kivan näköisiä sivuja! Pitänee itsekin jossain vaiheessa tutustua pagemapseihin..:)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.