Friday, 28 May 2010

~baking~

Tällaisia tuli leivottua eilen ja kylläpä olivat hyviä. Minun ensimmäiset cupcakesit vaikka muffinssejako ne suomeksi sitten on :). Pitää kyllä noistakin tehdä leiska. Onneksi sain ostettua ihan mielettömän ison kasan valokuvapapereita ebaysta niin nyt on mille printtailla :).
I baked these yesterday and they were delicious. My first ever cupcakes. Hmm... I reckon I need to make a layout of those as well. Fortunately I managed to buy a huge pile of photo papers from ebay so I can print lots and lots :).

Lauantaina suuntaan taas Scraptaculariin skräppäämään koko päiväksi. Jee!!! toivottavasti saan pakattua huomenna. Minun skräppipöytä on kyllä niin pahassa siivossa taas. huh huh!
On Saturday I am heading to Scraptacular to scrap all day long. Yay!!! I hope I will get round to packing a bit tomorrow. My scrapping desk looks horrendous. sigh.

11 comments:

 1. Eikä miten herkullisen näköisiä! Nam. Mä olen tulkinnut, että cup cakesin ja muffinsin ero on se, että ensinmainitussa on päällystettä ja koristusta niin kuin kakussa... tai sitten cup cakes on uudelleen keksitty muffinsi. ;oD

  ReplyDelete
 2. Aivan ehdottomasti skräpättävien listalle! ...Täällä yksi ehdokas kahvivieraaksi ;D

  Innolla jään odottamaan mitä Scraptacular -päivä tuo tullessaan!

  ReplyDelete
 3. Oh my goodness! You are such a talented scrapper and now I learn that you can bake too!!!! You are amazing! Hug Sokeri for me.

  ReplyDelete
 4. We're really happy you're having a great time scrapping today, but Sokker and I miss you when you're not here. We've been amusing ourselves all day, but may need to nap now ;)

  ReplyDelete
 5. Minä olen siinä luulossa, että muffinsin ja cupcakesin taikinassa on eroa. Cupcakes-taikina ei ole yhtä "tiivistä" kuin muffinsissa, vaan sellaista ilmavampaa. Päällystettä on molemmissa <3

  Jossain lehdessä cupcakes oli suomennettu kuppikakuiksi, mutta ei se kuulostaa kovin luontevalta.

  Myös skräppäystarvikkeiden pakkaaminen ja kaikki sen jälkeen tapahtuva skräppääminen kuulosti kivalta :)

  ReplyDelete
 6. The cupcakes are cute & looik yummy! We'll be making lots of those next weekend for Bryn's birthday parties!

  Hope you have a wonderful weekend, my friend!

  Hugs...

  ReplyDelete
 7. juu, täällä cupcakes on siis noita makeita kuorrutettuja ja taikina on aika kevyttä. Muffinssit on raskaampia ja niissä ei ole kuorrutusta. Niissä on monesti suklaanappeja... tai omena-kaneli tai sellaisia. ja kooltaaan isompia.

  ReplyDelete
 8. nami, minkä näköisiä herrrrrrkkuja.

  ReplyDelete
 9. Nam, mullekin tuollaisia herkkuja, näyttää ihan älyttömän hyviltä :D

  ReplyDelete
 10. Yum Yum Yum, so looking forward to you bringing some cupcakes to the next Sensational Saturday, those look so tasty!

  ReplyDelete
 11. nam nam miten herkullisia muffinsseja! kyllä cupcakesit on mun mielestä suomeksi muffinsseja, ei niille mun mielestä muutakaan nimeä ole (tai no, muffinit). odotan mielenkiinnolla muffinssileiskaa :).

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.