Monday, 10 May 2010

~LO: Chris~

Kun oli niin kiva tehdä niitä huhtikuun luonnosleiskoja, päätin että voisi tekaista ne tässäkin kuussa :). Tästä päätin alkaa. Hitsi että oli kiva tehdä tämä leiska!!!! Superhelppo ja lopputulos on lähes 100% hyvännäköinen! Haluttaisi tehdä samantien useampikin samanlainen leiska :). Käyttämäni paperi on Cosmo Cricketiä tästä pakista. Kuvassa on Paulin äiti, josta on supervaikea ottaa kuvia kun hän ei vaan suostu poseeraamaan. +huokaus+. Pitää vain yrittää napsia niitä aina kun pystyn. Leimasin on Hero Arts.
It was so much fun making those April pagemaps layouts that I decided I would do them this month, too :). I decided to start with this one. It was fantastic to make this layout!!! Super easy and the end result will be just about 100% guaranteed to be fantastic! I so want to make a couple more layouts that look the same :). The paper I used is from the Cosmo Cricket kit.The lovely lady in the photos is Paul's mom. It is so hard to take pictures of her as she refuses to pose for me *sigh*. I just have to keep snapping photos when I get a chance. The stamp is by Hero Arts.

6 comments:

 1. UPEA! Tää yksinkertainen tyyli niin mielyttää mun silmääni, enkä silti osaa itse sitä käyttää. Valkoinen tausta vaan tuo niin syvän raikkauden tähänkin sivuun.

  niin, ja otat ompelukoneen sitten esiin kun siltä tuntuu, ei paineita!

  ReplyDelete
 2. Syystä olet ylpeä sivusta, saisit olla kyllä paljon useamminkin! =)Tää on kyllä tosi style ja tämmöiset ei poseeraavat kuvat on jotenkin aidompia...

  ReplyDelete
 3. Oletpas ollut ahkera, leiskoja ilmestyy tänne vinhaa vauhtia ;)

  Tämä leiska toimii tosi hyvin, tässä todiste siitä että aina ei tarvitse työntää leiskaa täyteen kaikkea koristusta näyttääkseen upealta ja tyylikkäältä :)

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana sivu - kerrassaan hieno toteutus tästä leiskasta. Raikas ja kaunis. Saman kuviopaperin käyttö kolmessa kohdassa oli juuri oikea valinta. Tykkään kovasti!

  ReplyDelete
 5. Eikä, siis ootko sä jo tehnyt kaikki huhtikuun pagemapsit? Ooooo! Vähänkö sä saat aikaan, ja ina niin hienoja, oon ihan kade!!

  ReplyDelete
 6. Upea ja tyylikäs! mustavalkokuvat käyvät tähän todella hyvin!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.