Tuesday, 11 May 2010

~LO: a funny man~

Jaa, näitä taitaa putoilla blogiin vieläkin tasaiseen tahtiin :). Tässä nimittäin on leiska #2 toukokuun Pagemapseista :). Sain sen valmiiksi yöllä kun ei vaan oikein nukuttanut. Mutta mikäpä sitä on valvoessa kun voi skräpätä :). Apua, nyt yhtäkkiä muistin että valokuvapaperi on täysin lopussa eikä kuvia ole oikein montaa odottamassa skräppäystä. iiiiik! Toivottavasti saan jotakin tehtyä kuitenkin.
Look at this, another layout! :) Here is layout #2 of May Pagemaps. I got it ready at night as I couldn't sleep. Well, it is not the worst thing when you have nice time scrapping. But I just remembered that I have no photo paper left and not so many printed photos waiting. eeeek! I hope that I will get inspired by one of them.

Käytin tähän tämän pakin loppuja. Tykkäsin tuosta pakista tosi paljon! Kivoja printtejä ja värejä ja kun oli vielä kraft kartongitkin siinä mukana, niin olipa kyllä kiva. Kun edellisessä leiskassa oli Paulin äiti niin tähän pääsi sitten Paulin isä, joka on kyllä aika hauska kuvattava kun jaksaa poseerata ja näyttää ihmeellisiä ilmeitä :). Onkohan se joku Oinas juttu kun minustakin se on niin hauskaa?
For this layout, I used what was left of this kit. I like this kit a lot! Great prints and colours combined with kraft cs. In the last layout I had photos of Paul's mom, so in this one is Paul's dad. He is fun to take photos of as he always makes funny faces etc. I wonder if it is an Aries thing as I love it too?

7 comments:

 1. Huippukivalle näyttää tämäkin! Oot kyllä ollut ahkerana!

  ReplyDelete
 2. Kiva vaan kun putoilee ;)

  Kivoja nuo mustvalkoiset kuvat, piristävää vaihtelua värikuville.. Minä alan pikkuhiljaa lämmetä myös tuolle Craft- kartongille näiden sinun leiskojesi myötä.. tosi kiva leiska!

  ReplyDelete
 3. Tykkään tuosta, miten journaling-kortin tasku ja otsikon vieressä oleva laatikko muodostavat yhtenäisen palkin, vaikka on kaksi eri juttua... siis äh, selitän ihan pöllösti mutta siis että toteutit tuon sketsin pitkulaisen elementin kahdesta kappaleesta,l ja hyödynnät sitä, että ihminen tulkitsee ne yhtenäisenä elementtinä.

  ReplyDelete
 4. voi Laura sä oot taitava! ihania leiskoja oot tehnyt ja oot ollut tosi ahkerakin!!! mä oon ollut tosi huono bloggaileen viime aikoina ja vielä huonompi kommentoimaan..
  mutta todellakin ilo silmälle käydä täällä ja uusia kivoja ideoitakin tulee. :)
  mut ihan paras leiska musta oli toi tosi simppeli Sokeri-leiska, mihin olit ite piirrellyt. AIVAN MAHTAVA!

  ReplyDelete
 5. Tosi hieno! Suunnitelman rimpsujen ja kukkasten muuntuminen miehekkääksi leiskaksi on mielenkiintoista.

  ReplyDelete
 6. tässä on mahtavia juttuja: Kraft kartonki yhidstettynä värikkäisiin papereihin, mustavalkoiset kuvat tähän yhdisteltynä ja sitten tuo mitä puuhapetenvaimokin yritti selvittää :) Aivan upeaa. Tulisitko pitämään meille tänne suomeen skräppäyskursin, oot niin taitava.

  ReplyDelete
 7. Very cute! Love that you used the pocket! :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.