Tuesday, 4 May 2010

~LO: Healing~

Juu, niitä tulee lisää :). Tämän sain valmiiksi eilen illalla. Onneksi sain tänään yhdessä välissä napattua tuosta kuvan, sillä olen nukkunut ison osan päivästä. On ollut niin kipeä olo :(. Mutta mikä parasta, pikku vaavi on nukkunut sängyllä minun vieressä koko sen ajan kun minäkin olen siellä ollut. Voi miten se osaakin pitää niin hyvää huolta äidistä :).
Yes, more Pagemaps again :). I got this ready last night. Fortunately I managed to take a picture of it in the morning as I have slept a lot of the day. I have felt so ill :(. The best thing was that my baby slept next to me in bed the whole time I was there. She is so good at taking care of her mommy :).

No, mutta takaisin leiskaan. Kuten kuvasta näkyy, kaivelin taas esille minun Origins pakin, eli sen pussin mihin olen laittanut kaikki minun Origins materiaalit. Kivahan niiden kanssa oli taas värkkäillä. Käytin taas myös noita Doodlebug aakkosia. Ne vaan on niin ihania! Ja kun tilasin niitä kaksi arkkia ja ne vielä käy joka leiskaan, niin mielelläänhän niitä käyttää sitten. Leiskassa on kolme vauhdissa otettua kuvaa Black Spur nimisestä metsäalueesta minkä läpi ajoimme pari kuukautta sitten. Ihastelin tummia puunrunkoja mitkä näytti niin upeilta vihreää luontoa vasten. Sitten pauli sanoi että ne on tummia koska ne paloivat silloin toissakesänä kun täällä oli ne kamalat metsäpalot :(.  Tuntui kyllä kamalalta ajatella että se koko alue paloi... onneksi luonto kuitenkin paranee... ja voittaa!!! Siitä piti ehdottomasti tehdä leiska.
So, back to the layout. As you can see, I dug up my Origins kit again, I mean the big bag where I have stuffed all my Origins materials. Loved working with those again. I also used *again* those Doodlebug alphabet stickers. I love those!!! I ordered two sheets of them and well, they look nice everywhere so why not use them. In the layout, I have used three photos which I took when we drove through Black Spur. That was one of the areas which really suffered during the horrible fires here the previous summer. I was just so happy to see that nature is healing itself and wanted to make a layout of it.

Tein leiskani aikalailla luonnoksen mukaan.. paitsi että en laittanut piparkakkureunaa oikealle. Jätin sen sijaan laatikoksi. Nyt pitääkin mennä äidin oma hetki blogiin ja jättää kommenttia sinne.. kun oli sama luonnos käytössä! :)
I created my layout pretty much according to the sketch.. other than not putting a scallop edge on the right. Now I'd better head to this blog as the lovely girl there had made a layout using this sketch, too.

11 comments:

 1. Ihana tarina <3 ihana sivu!

  ReplyDelete
 2. Puuhapetenvaimo5 May 2010 at 00:30

  Nyt sait kyllä mut haluumaan tuonne metsikköön, pitääkö sen olla toisella puolella maailmaa!

  Ihan erilaiset vaikka sama sketsi. :o) Molempi parempi ;o)

  ReplyDelete
 3. Heti kun näin sivun tiesin, mitä sivupohjaa olit hyödyntänyt :) Jotenkin levollinen, rauhallinen leiska ja kiva, että laatikon käytön kautta sait sivun "oman näköiseksi" <3

  ReplyDelete
 4. Tässä leiskassa on hurjan ihana tunnelma! Tykkään tosi paljon noista väreistä ja rauhaisasta tunnelmasta joka leiskasta henkii!

  Minulla ei ole nyt enempää sanoja, tämä leiska on vaan niin ihana! voisikohan tuota kuvista välittyvää tunnelmaa napata pikkuisen purkkiin ja lähettää pullopostina tänne ;) ;D Tulee sellainen olo että pitäisi päästä sinne itse kokemaan ja näkemään millainen paikka se tämä Austraalia on, kun sinä sieltä aina niin upeita luontokuvia nappailet!

  Ja tosiaan, aika saa ihmeitä aikaan!

  ReplyDelete
 5. Hei se on muuten totta, että tuommonen kehyslaatikko on ihan sun käsialaa! Näyttää kivalta :o)

  ReplyDelete
 6. REALLY ♥ what you did with that sketch, Laura! The floating leaves are perfect on there! Such a peaceful & serene LO... creating it just HAD to make you feel a little bit better.

  Hope you get well soon!

  Big hugs...

  ReplyDelete
 7. hurjan ihana. tykkäsin hirmusti tuosta tarinasta/aiheesta.

  ReplyDelete
 8. Ihana leiska, tykkään tunnelmasta, tarinasta, väreistä tosi paljon!

  ReplyDelete
 9. Ihana!! Mulla meni ihan kylmät väreet (hyvällä tavalla!) kun luin ton tarinoinnin ja näin kuvat sen rinnalla. Koskettava ja kaunis sivu <3

  ReplyDelete
 10. Tää sivu todella puhuttelee mua... Eikä pelkästään aiheensa vuoksi vaan myös sun taitojen!

  Oot taas ottanut luonnoksen ihan kympillä itsesi näköiseksi! Erityisesti nuo chipboardit(?) tuon ruskean kuviopaperin päällä näyttää erikivoilta ja tosi luonnollisilta... Origins on vaan niin paras!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.