Sunday, 16 May 2010

~LO: Jenny and I~

Sainpas vihdoinkin taas skräpättyä jotakin. Olin pari päivää vähän hukassa, mutta sitten pääsin vauhtiin tämän leiskan kanssa. Hitsi että tätä oli mukava värkätä!!! Vaikka leiska näyttää yksinkertaiselta, siinä oli tosi paljon värkkäystä kun tässä on 9 taskua ja moni juttu menee useammankin taskun yli. Sain myös vihdoinkin nitistettyä tämän pakin, joten hyvä juttu. Kovasti yritän saada niitä käytettyä mutta ei meinaa oikein onnistua.
Finally I managed to get something scrapped. I felt a bit lost for a couple of days, but then I got into it as I was working on this layout. I loved fiddling with all the details in this. The layout might look simple, but putting it together wasn't so easy as there are 9 pockets and many of the decorations etc go on a few of them. I also finally kille this kit. Woohoo! i keep trying to use my kits but still have so many left.

recipe:
papers: Urban Prairie range by Basic Grey
alphabet stickers: October Afternoon
stamps: Butterfly garden stamp set by SUink
sticker: branch by Flourish with a bling
colouring: Copic markers

11 comments:

 1. Oi, tämä on ihana! Mun hermot ei olisi kestäneet tuollaista värkkäystä, ihailen sun hyvähermoisuutta. Kauniit värit ja ihana asettelu, tykkään erityisesti tuosta lehtioksasta ja perhosista.

  ReplyDelete
 2. Tuo on siis sellainen yhdeksän taskun muovitasku, eikö niin? Näyttää tosi kivalta! Tykkään siitä, kun kaikki taskut ovat saman muotoisia ja tukevat leiskan neliön muotoa. Tosi hieno!

  ReplyDelete
 3. xing, juu, ne neliötaskut on 4x4.. tuumissa siis!

  ReplyDelete
 4. Siis sulla on aivan ihania skräppäyksiä. Mulla on ollu jo muutaman vuoden kesken mun vanhimmain tytön(22v) skräppikirja ja nuorewmmistakin 8 ja 11 vuotiaista olis tehtävä. No josssain vaiheessa... :) Hyvää kesää sinne kauaksi

  ReplyDelete
 5. Beautiful LO, Laura! Great design, to!

  Hope you have a wonderful week ahead! :-)

  Hugs...

  ReplyDelete
 6. Ihana idea ja hieno toteutus! Tämä leiska pitää varmasti skräpistää, vaikka en tätä muovitaskua omistakaan. Kuviopaperien käyttöideana erittäin hyvä!!

  ReplyDelete
 7. How lovely, Laura! I can't imagine how you go about separating all the embellies in to nine different pockets. You amaze me!

  ReplyDelete
 8. Hui mikä värkkäys tässä ollut! En hokannut ennenkuin klikkasin isompaan kuvaan! Huh huh! Mutta upealle kyllä näyttää, ei voi muuta sanoa!

  ReplyDelete
 9. Hi Laura,

  I was just wondering if you got the email I sent to the gmail addy you have listed on your blog profile?

  Shell :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.