Monday, 10 May 2010

~LO: ninja man~

Tässä on sitten se viimeinen huhtikuun Pagemaps. Sain kuin sainkin tehtyä ne kaikki... vaihtelevalla menestyksellä.  Hihii! :) Käytössä oli tämä Little Yellow Bicycle pakki.
Here is the last one of my April Pagemaps layouts. I managed to get them all done after all... some better than others. *smile* I used this Little Yellow Bicycle kit.

7 comments:

 1. Tosi kiva leiska! Yritin tutkailla miten olet tuon oksan tehnyt, mutta en keksinyt.. se näyttää hurjan kivalta ja minulla olisi käyttöä tuollaisentapaiselle oksalle;) Ja taustapaperi on ihanan värinen, minulla taitaa olla tuollainen vihreä kausi juuri nyt..

  ReplyDelete
 2. voi, tästäkin tykkään! sun tekstit on niiin hyviä!

  ReplyDelete
 3. Niin hyvä!! =) Mä oikein odotaan, että pääsen tän luonnoksen kimppuun!

  ReplyDelete
 4. Se oksa on tarra! Täällä on ihan vasta ilmestynyt kauppaan uuden valmistajan tuotteita mitkä ovat tosi kivoja. Käy katsomassa täältä: http://www.flourishwithabling.com.au/store/ Aivan ihania tarroja ja helmi/jalokivitarrakoristeita.. ja paljon halvempia entä esim Priman vastaavat.

  ReplyDelete
 5. Kääk, kun olet niin nopea! Mikä sinun oma suosikkisi on sinun huhtikuun PageMaps-sivuistasi? Tämä sivupohja jotenkin tökkii minulla. Olen saanut 5 tehtyä, 5 vielä tekemättä :)

  ReplyDelete
 6. xing, piti oikein mennä katsomaan niitä sivuja että millaisia sitä tuli tehtyä.. mutta kyllä se ehdottomasti on tämä: http://paperiini.blogspot.com/2010/05/lo-i-love-pretty-lights.html

  ReplyDelete
 7. Voi vitsi miten cool! :D Hauska aihe taas sivussa :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.