Wednesday, 26 May 2010

~LO: Pregnant~


Juu, ei. Minä en siis ole raskaana, mutta kuvissa ihana serkkuni Seija odottaa ensimmäistä lastaan :). Nyt niitä lapsia on jo kolme. hih! Ihania kaikki!!!
No. Just no. I am not pregnant, but in the photos is my cousin Seija who was then expecting her first child :). Now she already has three. grin. They all are so cuuuuuuuute!!!

Mainitsin vasta jossakin postauksessani että ostin kasan eri kokoelmapakkauksia ja yksi niistä oli tämä WRMK:n 72 and sunny. vau! WRMK:n kokoelmapakkaukset on ihan mielettömiä!!!! Siinä on 48 paperia (jokaista erilaista on 3kpl), arkki erilaisia kuvioita (tageja, sulkumerkkejä jne), arkki tarra-aakkosia ja vielä arkki kiiltäviä chipboard aakkosiakin!!! Mahtava pakkaus!!!! Ostin vielä sellaisen lehtiön missä on tarinointikortteja jne.
I mentioned in one of my previous posts that I bought a bunch of collection packs from a sale and well, one of them was the one I used here: 72 & sunny by WRMK. wow! Their collection packs are incredible!!!! There were 48 papers (3 of each kind), a sheet of die cuts, a sheet of sticker alphabets and a sheet of glittery chipboard alphabets. Awesome pack! I also bought a matching pad with journaling cards etc.

Eilen täällä oli tosi harmaata joten oli kiva tehdä tätä leiskaa kun tämän sarjan värit on niin kertakaikkisen ihanat! Kaikki käytetyt jutut ovat tuota sarjaa.
Yesterday it was soooo grey here, so I really enjoyed working on this layout as the colours are so beautiful and bright! Everything I used on the layout is from this range.

6 comments:

 1. Ihanan värikäs, kuvat ja paperit molemmat. Mato on ylisöpö!

  ReplyDelete
 2. Voi kuinka nuo värit ovat niin herkullisia! Ja tuo mato, aivan ihana! Tämä leiska on kyllä hirmuisen kiva :)

  ReplyDelete
 3. Mato on aivan mahtava, mutta täytyy sanoa, että vähän oli pettymys, kun otsikon perusteella suuntasin blogiin että mitä mitä, heh heh ;o)

  ReplyDelete
 4. Great colours, great theme, great family and great designer ;) Nice work, Laura! I love how bold and lively this one is :)

  ReplyDelete
 5. So cute & colorful! Love what you did with that sketch! :-)

  ReplyDelete
 6. Oi miten herkullisia värejä, tulee ihan kesäfiilis :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.