Saturday, 8 May 2010

~LO: Watch cat and vs.~

Eilen oli tosiaan ihan mielettömän ihana skräppipäivä!!! Oli niin äärettömän onnellinen olo ja se oli tosi mahtavaa :). Voi miten ihanaa seuraa minulla oli ja kaikki skräppäsi niin kivoja juttuja... ja itselläkin skräppäys luisti enkä stressannut kamalasti. En voi sanoa että olisin tyytyväinen kaikkiin leiskoihin, mutta oli vain niin tosi kiva olo että ei sekään haitannut. Juhuu! Ja arvatkaa mitä? Sain kaikki huhtikuun pagemapsit tehtyä! No, yhteen pitää vielä laittaa tarinointi ja toisesta ottaa kuva. Ja aloin tekemään jo toukokuun mapseja. Jee!!!
I really had the most amazing scrappy day yesterday!!! I felt so incredibly happy and it was fantastic :). I had the best company and everyone was scrapping wonderful things.. and my scrapping was going well, too, as I didn't stress too much. I can't say that I am happy with all the layouts, but I just felt so happy that I didn't mind. Woohoo! and guess what? I finished doing all the April pagemaps! Well, I do need to add journaling for one and take a photo of another. And I already got started with May pagemaps, too. yay!!!

Tuo ylhäällä oleva luonnos oli viimeinen minkä tein. En nimittäin tykännyt siitä ollenkaan... En kertakaikkiaan osannut laittaa tuota ihmeellistä kehystä joten jätin sen pois. Ei mikään erityisen ihmeellinen leiska. Pakkina oli tietenkin se Green at Heart.
The sketch above was the last one of the April pagemap. I didn't like it at all... I just didn't know how to add that strange frame so I left it out. Not anything special, this layout. The kit I used was of course, the Green at Heart one.

-------------------
Tässä sitten toinen maps leiska. No, enpä olisi ikinä uskonut että käyttäisin noita papereita... ne on Teresa Collinsin ja vielä urheiluaiheisia!!! hih! Mutta niin ne vain sopi minun kuvien ja aiheen kanssa. Tuo numeropaperi on muuten sellainen kellertävä vaikka se näyttää kuvassa mustavalkoiselta. Blurrasin ukon sukunimen pois otsikosta, mutta eiköhän siitä arvaa että mistä on kyse :). Tuo kuvien vasemmalla oleva kraft paperi on muuten sitä uutta Basic Grey basics sarjaa!!! iiiiiiik! Ne paperit ihania. Piti heti ostaa pakkaus kraft papereita ja manilla papereita :).
Here is another pagemaps layout. Well, I certainly never ever would have thought that I would use those papers. They are by Teresa Collins (for some reason I just don't seem to like her stuff) and they are sport themed, too. LOL. But they just suited well the photos and the theme of my layout. By the way, that number paper is sort of light yellow, even though it does look black and white in the picture. I blurred out Paul's last name, but I am sure that you can see what the layout is about. :) Oh yes, the kraft paper on the left of the photos is some of that wonderful new Basic Grey Basics range. Eeeeek!!!! Those papers are fabulous. I just had to buy a pack of the kraft papers as well as the manilla ones. :)

5 comments:

 1. Kiitos kun kävit minun blogilla! Minulla on Suomalaiset vanhemmat, mutta oma suomenkieli ei oikeestaan luista! Sinä saat varmasti tehdä "lift" minun Practical Scrappers lo´sta! /Pia

  ReplyDelete
 2. I love both of these layouts because they both remind me of lovely things. She *is* our little watch cat, and I always find her fascinating to watch :) I still say I could take Bruce. At least in my imagination ;) Gorgeous colours and collage. Keep it up :) I still remember that interesting tram ride up the hill on the way. I love travelling with you, and can't wait to go somewhere again!

  ReplyDelete
 3. Sulla on kyllä ihan hurjan monipuolisia sivuja nykyään, wau! Tykkään molemmista ihan hurjana!!

  ReplyDelete
 4. voi hitsit kuinka upeita! Vahtikissa on ihanan värikäs ja hauska. Tuosta toisesta tykkään aivan kamalasti värien takia, eikä nuo tähdetkään huonommaksi sitä tee :) Sulla on kyllä ollut hurjan hyvä flow!

  ReplyDelete
 5. Ihana kun käytät näitä pohjia. Ne ei inspiroi itsessään mua välttämättä lainkaan, eikä niitä tule itse katsottua sieltä alkuperäisestä paikasta. Mutta kun ne näkee täällä omien sivujesi kanssa niin inspiraatio iskee ihan eri lailla =) Nappasin tästä tämän pyörylän sisältävän pohjan ja versioin omani.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.