Wednesday, 5 May 2010

~scraproom scrapbook kit - July 09 (part 3)~

jeeeeeees!!!! Minä luulin jo etten ikinä pääse käyttämään tätä pakkia kun ei me ikinä käydä missään ja ei vain ikinä löytynyt kuvia mitkä olisi sopineet hyvin näiden kanssa käytettäväksi. Mutta laitoin ukon kaivelemaan esiin Hong Kongin kuvia ja nappasin tämän pakin käyttöön. Jippii!!! Tässähän on siis kaunista Making Memories Great Escape sarjaa. Ihania värejä!
Yeeeeeeee!!! I already thought that I will never get to use this kit as we never seem to go anywhere and I never found photos that I could use with these papers. But I made Paul dig up some Hong Kong photos and got to use this. Woohoo!!! So, this kit had beautiful Making Memories Great Escape range. Lovely colours!

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Siinäpä on taas yksi Pagemaps leiska lisää. Juhuu!!! Tykkäsin tästä luonnoksesta tosi paljon mutta silti sen kanssa oli vaikeuksia. Minulla oli aluksi ihan eri värit käytössä, mutta siitä ei tullut mitään joten revin valokuvat irti ja tein uuden. Tiesin jo alussa etten halunnut tehdä tästä mitään sinistä leiskaa vaikka vesiteema tässä onkin. Tunsin myös että tähän pitäisi tulla oranssia. Sängyssä tuli sitten mieleen tämä pakki ja se oli siinä. Herätessä oli kiva alkaa värkkäämään ja sain leiskan valmiiksi. Tykkäättekö?
Another Pagemaps layout. Woohoo!!! I thought this sketch was fantastic, but I did struggle with getting my layout ready. I was first making it with totally different colours, but it just wasn't happening, so I tore the photos off and started again. I knew from the beginning that I didn't want to make a blue layout even though there was a water theme of sorts. I also had a feeling that I needed to use some orange. When I was in bed, I thought of this kit and that was it! Perfect! When i woke up, it was great to start working on it and I got my layout ready. Do you like it? 

7 comments:

 1. Absolutely gorgeous! And your layout isn't bad either ;) Ah... I remember that ferry - a lovely little ride across that amazing harbour :) I can't wait to be there with you again!

  You really captured the moment well :)

  ReplyDelete
 2. Ihana! Värit ja paperit sopii loistavasti kuviin ja tunnelmaan <3

  ReplyDelete
 3. Oi wau! Näyttää ihan tosi kivalle! Ihana tunnelma tässä ja iloinen meininki :)

  ReplyDelete
 4. Sulla on kyllä uskomaton vauhti taas päällä!! Mahtavuutta! :D

  Musta nuo paperit oli tosi haastavat, mutta hienosti olet niitä hyödyntänyt ja hyvällä tavalla erilaisen matkasivun tästä loihdit.

  Monta luonnosta sulla on vielä jäljellä??

  ReplyDelete
 5. Luonnoksia on vielä 4. Yksi niistä on jo valmis, toinen on puolivalmis ja kahteen viimeiseen on kuvat valmiiksi printattuna :). Ja olen huomenna menossa skräppäämään koko päiväksi joten toivottavasti saan tehtyä jotakin siellä :). Just printtasin tämän kuun pagemapsit ja etsin niihinkin kuvia. Taidan olla vähän luonnostuulella :).

  ReplyDelete
 6. Hieno punainen sivu:) Ite en saa koskaan punaisia sivuja onnistumaan.

  ReplyDelete
 7. Aivan mahdottoman upea väripläjäys! Tykkään tosi paljon :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.