Tuesday, 29 June 2010

~LO: mandarin~

Jopas onkin ollut tosi hiljaista Lauran blogissa.. mutta ei vaan ole jaksanut! En ole saanut leiskoja valmiiksi vaikka niitä onkin muutama puolivalmiina. Jotenkin on vähän energiat kadoksissa taas +huokaus+. No, mutta, aloitin tämän lauantaina kun olin taas skräppäämässä Scraptacularissa (oli kyllä taas ihanaa siellä!) ja sain sen valmiiksi tänä aamuna. Vähän sellainen erilainen leiska minulle :).
It has been so quiet here in my blog... I just haven't felt like it! I haven't managed to get layouts ready even though I have some half done. I am just missing energy again *sigh*. Oh well, anyway, I started this layout last Saturday at Scraptacular (had the best time again!) and finished it this morning. A bit different looking layout for me :).

9 comments:

 1. upea! Ihanan värikäs ja mahtava asettelu. Tuo perhonen kuvan kulmassa on mahtava. ja nam, mandariinit on kyllä niin herkkuja.

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti energiat pikku hiljaa palautuu... mukavaa, kun olet kuitenkin jaksanut skräpätä! Ihanan värikäs leiska ja kaunis kuva!

  ReplyDelete
 3. Tykkään tuosta miten olet käyttänyt vastaväriä kehyksessä, jolloin kuvan mandariinit on hienosti esillä, vaikka taustassa on samaa sävyä iso pinta-ala. En tiedä oliko tietoista vai ei, mutta niin todellakin toimii!
  {Mä olen enempi greipin ja happamampien satsumien ystävä}

  ReplyDelete
 4. Kiva kun olet palannut! Kaunis muoto valokuvan ympärillä ja kiva aihe

  ReplyDelete
 5. Ihanan raikas sivu, kuin makoisin mandariini!

  ReplyDelete
 6. Pahasta energiavajeesta kärsitään täälläkin mutta toivottavasti me molemmat tästä pian piristytään. Tämä leiska on ainakin niin ihanan pirteä ja värikäs, että tästä tuli hyvälle mielelle!

  ReplyDelete
 7. Tykkään tästä! :) Ihanat värit, ihana perhosreunus ja ihania mandariineja <3 Piristystä sinne *lähettää paljon positiivista energiaa* :)

  ReplyDelete
 8. Ihqui nui perhoset!
  Ja mandariinit:)
  Tosi kivat energiset värit;
  näistä sitä juuri saa!

  ReplyDelete
 9. Just love this lo. Was scrolling through your blog and it just leaps out and catches your eye. BEAUTIFUL and I love the subject.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.