Tuesday, 1 June 2010

~LO: the peak~


Hitsi kun näitä postauksia tulee nyt ihan liian harvoin! höh! Olin lauantaina taas skräppäämässä koko päivän. Oli taas niin älyttömän kivaa ettei olisi malttanut lähteä kotiin ollenkaan :). hihii! Sain tehtyä kyllä aika paljon mutta en saanut yhtään leiskaa kokonaan valmiiksi. Nyt niitä on sitten kasa viimeisteltävänä. Tässä on niistä ensimmäinen. En vaan tiedä että miten minä päädyin laittamaan noin hempeitä koristuksia tähän leiskaan... Minusta ne kun ei sovi tähän ollenkaan. Ei ne pahalta siinä näytä, mutta tarkoitus oli laittaa ihan erinlaisia koristeita.. ei vain löytynyt mitään. Minusta alkaa tuntumaan että kaikki koristeet pitäisi tehdä itse kun en vaan ikinä löydä sellaisia mitä haluaisin. Mutta kun ei aina jaksaisi tai ei ole ihan selkeää kuvaa siitä että millaisia niistä koristeista haluaisi.
I am posting here way too seldom at the moment! sigh! I was scrapping again all day long on Saturday. I had such good time that I didn't really want to go home at all :). *giggles* I got quite a lot done but didn't actually finish even one layout. So, now I have quite a pile of them to finish. Here is the first one. I just don't know how I ended up putting such soft embellies here.. I just don't think they are a fit at all. They don't look bad there, but I wanted to put something totally different.. just couldn't find anything. I am starting to think that I need to start making all my embellishment as I never find what I would like to use. But often I just can't be bothered or don't have a clear image in my head of what it is that I actually want.

Recipe:
papers: white cs, Cosmo Cricket pp, Basic Grey pp
alphabet stickers: Basic Grey
embellishments: Heidi Swapp gems, Green Tara leaves, My Mind's Eye crocheted flower

8 comments:

 1. Kaunis, tasapainoinen leiska. Minusta hempeät koristeet tuo kivaa vastapainoa graafisen yksinkertaisille linjoille. Ja ihan mahtavia kuvia, voi kun pääsisi joskus näkemään nuo maisemat!

  ReplyDelete
 2. Minun mielestä myös nuo hempeät koristeet sopii oikein hyvin tähän leiskaan. :) Tosi kaunis! Ja ihana kuva sinusta!

  ReplyDelete
 3. olen kyllä edellisen kanssa samalla linjalla koristeista. Voi että kuinka tykkään tuosta pallopaperin ja ruutupaperin yhdistelmästä ja vielä niiden väreistäkin. Upeaa.

  ReplyDelete
 4. Olen myös muiden kanssa samaa mieltä, nuo hempeät koristeet antavat oman jujunsa tuolle muuten melko graafiselle leiskalle :)

  ReplyDelete
 5. CUTE SKETCH & DARLING PAGE, Laura! Love, love, love it!

  ReplyDelete
 6. Tämän leiskan asettelu on TOSI upea! Varsinkin nuo kuvat on niin hienosti aseteltu, erityisesti tykkään noista kahdesta pitkästä ja kapeasta kuvasta! Ja värit, paperit on ihan mahtavat, menevät suoraan sarjaan -pakko saada- ..

  ReplyDelete
 7. Peesaan kaikkia edellisiä! :) Hieno leiska, ihanat koristeet ja kaunis kuva sinusta :)

  ReplyDelete
 8. Upea leiska kokonaisuutena ja noi pitkät kapeat kuvat tuovat siihen sen jujun ja olen sitä mieltä, että sun leiska on parempi kuin luonnos, ehdottomasti.


  -merja-

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.