Sunday, 6 June 2010

~LO: Pierce and I~

Hihii!!! Tässä on kyllä ehdottomasti nopeimmin syntynyt leiskani.. ikinä!! :) Mutta eipä siinä kyllä juuri koristeita olekaan. Minä ja Pierce Brosnan siinä poseeraamassa yhdessä Hong Kongissa. Valitettavasti tämä oli vain Piercen vahaversio, mutta komea kuin mikä silti :). hih! :) Kurrrrnau! Voi että on ollut kiva skräpätä näitä Hong Kongin kuvia. Harmittaa kun ei silloin otettu kovin paljon kuvia, mutta onneksi on kuitenkin jotakin muistoja siltä reissulta!
Tuo paperi on Kaisercraftin Shaken not Stirred sarjasta ja sehän oli toki täydellinen tähän leiskaan! Koristeen ja tarinointilapun leikkasin Kaisercraftin lehdestä, sillä sen mukana tuli arkillinen tämän sarjan juttuja. Kiva!
*giggles* I think that this is the fastest layout I have ever made!!! :) But well, it is very simple with hardly any embellishments. Yes, it is me and Pierce Brosnan posing together in Hong Kong. Unfortunately this was only the wax version of Pierce, but still, so super handsome! Meaow! :) I have so enjoyed scrapping these Hong Kong photos. What a shame that we didn't really take much photos at that time, but at least we have some memories from that trip! 
That patterned paper is from Kaisercraft's Shaken not Stirred range and of course, it was absolutely perfect for this photo! The embellishment and journaling square I cut from a Kaisercraft magazine as it came with a sheet of things for this range. Nice!

Recipe:
patterned paper: Kaisercraft - Shaken not stirred
others: Heidi Swapp alphabet stickers, Kaisercraft pearls, decorations from a Kaisercraft magazine

8 comments:

 1. Todella upea leiska. Nämä sinun leiskasi kyllä ovat kaikki upeita :)

  ReplyDelete
 2. Hillityn tyylikästä, toimii!

  ReplyDelete
 3. Hauska aihe, Pierce näyttää viihtyvän seurassasi hyvin =D

  ReplyDelete
 4. Kertakaikkiaan ihana leiska! Hieman kateellinen seurastasi, mutta kestän kyllä. Sulle sopii sitten tuo oranssi väri hyvin. -Paula-

  ReplyDelete
 5. Moni muukin olis tuon miehen vieressä mielellään. Myönnän kuuluvani joukkoon;)
  Ja kyllä, leiska on hauska ja hieno. Muutenkin ihailen sun tyyliä tehdä näitä.

  ReplyDelete
 6. Ihana leiska! Aina ei tarvitse paljon koristeita ollakseen tyylikäs.

  ReplyDelete
 7. How cute!!! And what a sence of humor :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.