Friday, 4 June 2010

~LO: Summer sheriff~


Hiphei, hiphei, hiphei! :) Pari viikkoa sitten minua pyydettiin ensimmäiseksi guest designeriksi australialaiseen haasteblogiin nimeltä Challenge Heaven. Vau! Olin kyllä aika yllättynyt pyydöstä ja tottakai erittäin iloinen. Mietin kyllä että uskallanko kun tuntuu että aina niin stressaan, mutta oli kyllä ihan pakko sanoa KYLLÄ! :) hih!
Hello, hello, hello! :) A couple of weeks ago I was asked to be the first guest designer for an Australian challenge blog called Challenge Heaven. Wow! I was so surprised but super pleased. I did wonder if I could do it since I tend to stress a bit too much, but I just had to say YES! :) *giggles*

Heillä on joka kuukausi monta eri haastetta ja pääsin valitsemaan että minkä niistä teen. Päätin valita haasteen nimeltä ebony/ivory eli joko mustaa tai valkoista ja sen kanssa yksi väri. Minä valitsin väriksi vihreän ja tällaisen leiskan sain aikaiseksi! Serkkuni Askohan siinä tallustelee kesäisellä kukkapellolla. Idea tähän leiskaan tuli tosi nopeasti ja pääsin pitkästä aikaa kaivelemaan laatikkoa jossa on paperinloppuja. Vihreitä papereita löytyikin aika kasa! Sitten vain neliölävistimellä leikkelemään ja kokoamaan leiskaa valmiiksi. Ja kuten kuvasta huomaakin, tämä on siis letter kokoa.
They have several different challenges each month and I got to pick which one I would like to do. I picked a challenge called ebony/ivory where you make your layout using either black or white and one other colour. I chose green and this is the layout I created! In the photo is my cousin Asko, walking in a field of wild flowers in summer. I got the idea for the layout quite quickly and it was nice to get to dig through my scraps box for papers. I don't think that I had touched for months! I found quite a lot of different green papers. Then I just punched a pile of squares and got creative :). And as you can see, I went for a letter size layout this time.

13 comments:

 1. Ei hyvänen aika! tämä on kyllä ihan yliveto!

  Aika hyvin ovat ymmärtäneet valita vierailevan tähden tuonne haasteblogiinsa ;)

  Minä olen pyöritellyt mielessäni ajatusta leikkiä samaan tapaan neliöiksi leikatuilla papereilla, mutta aina toteutus on tökkinyt..
  Tekisi niin mieli skräpistää koko luonnos mutta onkohan se jo liian suoraan skräpistämistä....

  ReplyDelete
 2. Pyöreän kuvan ja neliöiden yhdistelmä toimii tosi hyvin! Niin loistava tapa tuhota silppuja!

  ReplyDelete
 3. Onnittelut! Tämä on taas tosi hieno!

  ReplyDelete
 4. Oi, että osaa olla ihana! Tulipa heti kesäinen tunnelma vaikka lämpöä ei ole kuin alle 10 astetta. Kyllä sinä Laura sitten osaat tehdä näitä sivuja. -Paula-

  ReplyDelete
 5. ihanan raikas ja kesäinen leiska! ja sun käsiala on niin kaunis! tuo neliön ja ympyrän yhdistäminen toimii tässä todella hyvin. niinku onnekaskin tuossa mietti, niin munkin tekis mieli skräpistää koko leiska! :D

  niin ja ONNEA DT-pestistä! hienoa Laura! :D

  ReplyDelete
 6. Munki tekis miäli skräpistää tämä!

  Tosi hiano ja aivan miälettömän upia käsiala! Tahtoo kans :)

  ReplyDelete
 7. Aivan ihanan graaffinen, kaunista kaunista kaunista! onnittelut GDT:stä!!

  ReplyDelete
 8. Aivan mielettömän uskomattoman upea asettelu ja ihanat värit! Hyvä Laura :)

  ReplyDelete
 9. Upea leiska, jälleen kerran ja tässä on jotain sellaista raikkautta, joka tekee oikeasti hyvää. Mistä olet löytänyt tuollaisen neliölävistimen ja mikä tuon neliön koko on?

  -merja-

  ReplyDelete
 10. tosi kiva työ!!! tykkään hirmuisesti!

  ReplyDelete
 11. Nyt mä skräpistin :D

  http://naperrys.blogspot.com/2010/08/skrapistysta.html

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.