Friday, 11 June 2010

~OTP: birdie post it note holder~

Jo toinen post it lappu pidike! Hyvä minä :). Hih! Minulla on vielä tosi paljon Crate Paperin Seasons sarjaa joten nappasin siitä muutaman tarran tähän kanteen. Tulipahan vähän erilainen :)
En ole muuten oikein nyt askarrellut kun käsi on ollut niin kipeänä :(. Nukuin vähän hassusti ja käsi taisi olla jotenkin vähän vääntyneenä. Nyt se on koko ajan kipeänä, varsinkin jos yritän nukkua. Vähän meinaa väsyttää kun en ole saanut kunnolla nukuttua. Mutta kyllä se tästä vielä paranee joten ei auta kuin odotella vain.
My second post it note holder! Yay me! :) I have still quite a bit of Crate Paper's Season range left, so  I grabbed a couple of stickers from that for the cover. A bit different :).
I haven't really been able to be crafty so much now as my arm has been hurting a lot :(. I slept a bit funny on Friday and I think I twisted my arm somehow. Now it hurts all the time *sigh*, especially when I try to sleep. I must say that I am pretty tired as I haven't been able to get proper sleep in days. But I know that my arm will get better sooner or later, so I just need to wait.

10 comments:

 1. Oi, tämä on tosi hieno! <3

  ReplyDelete
 2. Ihqut värit!
  Täällä tykätään:)

  ReplyDelete
 3. Ihanan hyväntuulinen :)
  Edelleen jaksan ihailla noita katkoviivoja..

  ReplyDelete
 4. Nää on niiiin suloisia!

  ReplyDelete
 5. niiiiiin ihana ja piristävä, aivan mahtava!

  ReplyDelete
 6. Oh no, I hope your arm feels better soon!

  That little mini is TOO ADORABLE!

  Hugs...

  ReplyDelete
 7. Ai että mikä ihanuus! Värit ovat todella kivat ja pirteät!

  ReplyDelete
 8. Argh, this is so cute! I think I love every thing that you blog about, all of your layouts, designs and projects are fantastic!!

  ReplyDelete
 9. ...my post it note holder :D
  Clary

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.