Friday, 9 July 2010

~LO: the adventurer~

Eilen olin niin mielettömän surullinen koska oli taas niin yksinäinen olo. Onneksi iltaa kohti kuitenkin piristyin ja sain tehtyä tämän leiskan loppuun. Kävin keskiviikkona Kaisercraftin kaupassa ja ostin kolme näitä tämän La Di Da-sarjan papereita. Näissä on ihanat värit ja printit! Oli tosi kiva ottaa ne heti käyttöön! Ne kyllä piristi mieltä kivasti.. kuten myös nuo Sokerin kuvat. No, Sokeri se aina kyllä osaa piristää :).
 I was so unbelievably sad yesterday as once again I felt so incredibly lonely. Fortunately my mood picked up towards the night and I managed to finish this layout. On Wednesday I popped into the Kaisercraft shop and bought three papers from this lovely La Di Da-range. I love the colours and prints! It was super wonderful to scrap using them. Really cheered me up, as did those lovely Sokeri photos. Well, Sokeri always makes me happy :).

Tein leiskan tämän Julie Bonnerin luonnoksen perusteella:
I made my layout following this Julie Bonner sketch. Liked it a lot!
P.S: Kaisercraftin sivuilta muuten löytyy ilmaisia printattavia juttuja.. jos joskus innostutte katsomaan. Tästäkin La Di Da sarjasta löytyy tuollainen printtava arkki.
P.S: You can find some lovely printable things on Kaisercraft website. On this La Di Da page there is a nice printable sheet of journaling etc.

3 comments:

  1. Nuo valokuvat sopivat tähän luonnokseen niin hyvin: kaikissa on vauhtia ja menevyyttä. Toivottavasti skräppäys piristi oloasi ainakin vähän

    ReplyDelete
  2. Ihania leiskoja sulla. Tuo family friends on mahtava. Sä oot niin taitava. Pidähän itsestäsi huolta! :)

    ReplyDelete
  3. ihanat värit tässä! Ihan uskomaton leiska taas. niin paljon yksityiskohtia joihin voi upota. Ja sun tarinoinnit on niin hienoja aina.

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.