Saturday, 31 July 2010

~LO: cute little roo~

Pistetäänpä vielä yksi postaus blogiin ennen kuun vaihtumista. Voi tytsyt, kun laitoitte minulle haasteita! hihihiii!!! Ihan oikeasti, oli ihana kun laitoitte. Olivat kivoja yllätyksiä. Lupaan pitää ne mielessä, jos vaikka saisin tehtyä jotakin sopivaa. :)
One more post in my blog this month. :)  Oh girlies, you surprised me with your challenges. Thank you so much for them. I am going to try to do both of them.

Tämä leiska tuli tehtyä vähän niinkuin haasteeseen... eli käyttää leimasimia skräppäämisessä. Minulla kun noita leimasimia löytyy isot kasat mutta ei niitä vain oikein tule käytettyä skräppäämisessä. Oli tosi kiva nyt sitten vähän leimailla! Minulla on aika kivoja kengurukuvia Warrnamboolin reissulta, joten valikoin niistä yhden ja nappasin hyllyltä pölykerroksen alta Stampin Upin kenguru leimasinsetin. Sillä tekaisin sitten tuon taustapaperin ja tietenkin väritin tuon yhden kuvan :). Tässä en käyttänyt siis kuviopapereita ollenkaan. Tämä leiska on kyllä niin kertakaikkisen tyypillinen Laura-leiska. Neliöitä, neliöitä ja lisää neliöitä kerroksittain. Mutta kun siitä niin tykkään. Neliöt on pop! Pop, pop, pop!  Noista Jillibean Soupin aakkosista olen haaveillut jo pitkään mutta kun rahat on olleet tiukalla... Nyt kun oli vähän ylimääräistä niin piti heti tilata niitä! Ihania!
I actually made this layout for a challenge.. I needed to use stamps in scrapping. I have such huge piles of stamps, but I always forget to use them in my layouts. It was so nice to stamp a bit! I have some great kangaroo photos from our Warrnambool getaway, so I picked one of those and then blew the dust of that lovely stampin up kangaroo stamp set. I used it to make that patterned paper and of course, coloured one of the stamped images. I didn't use any bought patterned papers in this layout! I must say that this is sooooooo a typical Laura layout. Lots of squares in layers. I love this look! Squares are pop! Pop, pop, pop! I had been lusting after those Jillibean soup alphabets for ages, but money has been tight.. now that there was a bit of extra, I ordered some immediately! Love them lots!

8 comments:

 1. Tosi kaunis! Sinulla on kyllä silmää! -seija-

  ReplyDelete
 2. Voi kuinka ihana tuo sinun kenguruleimasin. Muutekin aivan ihan sivu ja kauniit värit!

  ReplyDelete
 3. vau. upea tuo itseleimattu paperi, ajattelin sitä heti valmispaperiksi! Tässä sivussa on upean paljon mustaa, eikä silti näytä yhtään liian synkältä, vaan se sopii ihanasti vihreän ja oranssin kaveriksi, ja asettelu on mitä taidokkain. vau.

  ReplyDelete
 4. ah, ninarsku, unohdin sanoa että tuo kartonki on itse asiassa ihan tummanruskea, mutta kyllähän se kuvassa näyttää mustalta kun täällä oli vähän pimeää.. höh.

  ReplyDelete
 5. Ruskea vaan kuullostaa paremmalta. Mäkin luulin tuota väritettyä kengurua valmiskoristeeksi, kunnes tajusin, että siinähän taitaa olla se sama leimakuva. Ja siis ymmärrän täysin, miksi olet noihin aakkosiin ollut heikkona, aivan ihanat! Kyllä sä osaat skräpätä, älä ota niin paljon paineita. Jos tuntuu jumittavan, tee useampaa leiskaa yhtäaikaa. Aina kun yksi jumittaa, siirry toiseen, jne.

  ReplyDelete
 6. Tästä tuli yks suosikeista, sun leiskoista. Reipas ja ihana!

  ReplyDelete
 7. Absolutely adorable, Laura. I am so glad that I subscribe to your blog so I don't miss fantastic pages like this!! That stamp is awesome!!

  ReplyDelete
 8. Kengu ja Ruu ja Kössi ja sun leiskan kengurut... ihania kaikki!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.