Saturday, 3 July 2010

~LO: Family friends~

Ah, mikä helpotuksen huokaus pääsi kun sain tämän leiskan valmiiksi! Tätä olen yrittänyt saada tehtyä loppuun jo monta viikkoa :). Jippii!!! Ja se ihana Basic Greyn Origins sarja taas käytössä! Minä olen vieläkin ihan hulluna noihin papereihin! Niistä ei voi olla tykkäämättä!
Minulle tuplaleiskat ovat tosi tosi tosi vaikeita tehdä ja tämä on ensimmäinen minkä olen ihan itse suunnitellut! Jee! Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Leiska kertoo harakoista jotka vierailevat Paulin vanhempien luona monta kertaa päivässä.. ja ovat käyneet jo vuosien ajan! Jo vuosi he tuovat poikaset mukana ja on kiva nähdä kun ne kasvaa ja oppivat lisää koko ajan :). Harakat on hauskoja kun ne tulee koputtamaan ovelle tai ikkunaan ja tuijottavat sisälle jos ei kukaan avaa ovea. hih! :) Hassuja.
Otsikon tarrakirjaimet ovat myös Origins sarjaa. Valitettavasti arkilla oli vain yksi f kirjain, joten leikkasin siitä arkille jääneet reunat ja käytin paperin kanssa kirjaimeksi otsikkoon :).
Iloinen olo!
Aaaaaah, what a sigh of relief :). I finally finished this layout! I have been trying to get it ready for many weeks now. Yippee!!! I got to use the lovely Basic Grey Origins range again. I am still so loving these papers. Can't really help but love them!
I so struggle with making double layouts and this is the first one that I have actually designed by myself! Yay! Wonderful, wonderful, wonderful! The layout is about magpies who have been visiting my partner's family for many years already. They are so cute! each year they bring the little ones with them and it is fun to see them grow :). the magpies come knock on the door or the window and stare inside, if noone comes to the door. :) Funny creatures.
The alphabet stickers on the title are also Origins range. Unfortunately the sheet had only one letter F, so I cut the outlines of it from the sheet and combined that with paper to create another letter f for the title :).
Feeling happy!

6 comments:

 1. taitava tytsi oot! paaaljon ihania yksityiskohtia tässäKIN! toi kukkarykelmä on mahtava! kiva kun oot taas iloisemmalla mielellä! lisää aurinkoista oloa sulle täältä!

  ReplyDelete
 2. huiiiiiiiii. lisää peloittavia lintuja! :) Mä tykkään tuosta äffästä! Ja ihana asettelu, tosi upea sivu Laura!

  Vielä kun teet sivun niistä yölinnuista ;) niitä en (ehkä) pelkäisi ;)

  ReplyDelete
 3. when i started scrapping double layouts were the norm not the exception...nowadays people really focus on single pages so its FAB to see a double layout! just found your blog from shimelle's class so hello!!!

  ReplyDelete
 4. VAU!!!! Todella upea!
  Aurinkoista mieltä sinne:)

  Hauskoja harakoita,mitenkähän teidän Sokeri reagoisi jos tepastelisi teidän pihalla:)

  ReplyDelete
 5. Thanks for your comments! Your LOs are brilliant! Love them and I'm very curious about your pics and future LOs with Shimelle's online class!

  ReplyDelete
 6. Hihii!!!

  katja: Sokerista on aivan ihana katsella noita harakoita. Sokeri käy aina silloin tällöin Paulin vanhempien luona lomailemassa ja tuijottaa silloin aina harakoita ikkunasta... tai Paulin äidin selän takaa ovelta, kun se heittelee niille ruokaa. hih! :)

  ninarsku:oih, ne yölinnut ne vasta pelottavia onkin!!! Ikää ehkä 25 mutta kasvot kuin olisivat 45. iiiiiiik!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.