Monday, 26 July 2010

~LO: Just Married~

Jopas tuli taas pidettyä  blogitaukoa. Joskus tuntuu että viikko vain katoaa eikä saa tehtyä mitään. Ikäviä viikkoja sellaiset. Tämä leiska on valmistunut pikkuhiljaa. En millään saanut sitä valmiiksi kun en jotenkin osannut sitä koristella. En kyllä vieläkään ole siihen tyytyväinen mutta en jaksanut enää sitä katsoa, joten se on sitten valmis. Luultavasti lisään siihen vielä tarinoinnin ja myös häiden päivämäärän kun serkkuni sen minulle antaa :). hih! Paperit ovat October Afternoonin 'Thrift park'-sarjaa. 
Another blog break. sigh. Sometimes I feel like a week just disappears and it is frustrating. I hate that kind of weeks. I have been getting this layout ready bit by bit. I really struggled with getting it finished as I didn't know how to embellish it. I am still not so happy but I am fed up with this dragging on so long, so, it is ready now. Ok, I will still add some journaling to it as well as the date of this wedding. The papers are from October Afternoon's 'Thrift Park'-range.

8 comments:

 1. no mutta eihän tämä edes kaipaa koristeita. Aivan ihania nuo paperit, niihin sopii tosi hyvin mustavalkokuvat. Tuo sydänviirinauha on aivan uskomattoman upea!

  ReplyDelete
 2. Minustakin tässä on koristetta ihan tarpeeksi. Upean näköinen leiska. Varmaan Seija ja Arto ovat tyytyväisiä tähän.

  ReplyDelete
 3. Minusta tämä on aivan ihana tällaisena, juuri hyvä <3

  ReplyDelete
 4. Pirkko on oikeassa, tämä on ihana! <3

  ReplyDelete
 5. Oi, mäkin ihastelen sydänviirinauhaa - miten oikein olet sen tehnyt? Leikannut paperista erilaisia sydämiä ja piirtänyt mustalla tussilla?

  ReplyDelete
 6. Pia! Minulla on sellainen Stampin Upin lävistin jolla saa kolmenkokoisia sydämiä. Piirsin mustalla kynällä 'nauhan' ja sitten liimailin sydämmet paikoilleen. Sen jälkeen sillä samalla mustalla geelikynällä sitten rajasin ne sydämmet.

  ReplyDelete
 7. Very cute! I really like the Thrift Store Range :)

  ReplyDelete
 8. Oi miten hieno. Samalla linjalla ettei muuta koristusta kaipaa, sydämet on just mahtavat.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.