Thursday, 15 July 2010

~LO: the smaller the box...~

Tämä ei nyt kyllä ole totta ollenkaan.. minä tein leiskan ilman luonnosta. Hih! Ei ole haluttanut tehdä leiskoja ilman luonnoksia kun en ole halunnut stressata mistään skräpätessä :). Eilen yritin ensin alkaa tekemään luonnosleiskaa, mutta siitä ei tullut kertakaikkiaan yhtään mitään, joten tein sitten omasta päästä. hih! :) Tykkään vieläkin kovasti tästä Cosmo Cricketin Material Girl sarjasta.. tai ainakin muutamasta paperista siinä sarjassa. Nuo eriväriset viivottimet näyttää aina huippukivoilta leiskoissa!
You are not going to believe this.. I actually made a layout with a sketch! smile. Lately I have been wanting to follow sketches as I haven't wanted any kind of stress. I started this layout following a sketch, but it started to look bloody awful, so I discarded that idea and made it totally my own. I still really like some of these papers from Cosmo Cricket's Material Girl range. Those rulers are just fantastic!

16 comments:

 1. Vähänkö sopii tollainen murretumpi sininen näihin papereihin! Nam!!
  Ja noi viivoittimet sopii kyllä aiheeseen kuin aiheeseen, niiiiiin ihania! =)

  ReplyDelete
 2. Veeruliiru, tuon Bazzillin nimi on Rain. Se on tosiaan aivan ihananvärinen ja käy mahtavasti yhteen noiden papereiden kanssa.

  ReplyDelete
 3. Ihana! Nuo mittanauhat on kyllä ihan parhaat!

  Se on kyllä kumma, miten kissat saaki ittensä tiäs mihin soviteltua...

  ReplyDelete
 4. voi tämä on mahtava! asettelu on upea, tuon vihreän mittanauhan leikattu pää on huippu! Mäkin niin tykkään näistä papereista.

  ReplyDelete
 5. Ihanan raikas, kauniit värit ja tykkän myöskin mittanauhoista!

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana sivu, on kyllä niin herkkuvärit ja paperit! Kisusta tulee mieleen Maru...

  ReplyDelete
 7. Ihana! :) Katsoin muuten jonku kissojen kauneuskilpailun televisiosta ja sen voitti ihan Sokrun näköinen kisuli. :D

  ReplyDelete
 8. Herkulliset värit. Sokeria en meinannut ensin tunnistaa. Jimi haluaa tietää, että mitä merkitsee tuo "LO".

  ReplyDelete
 9. Jimille tiedoksi että LO on siis Layout eli leiska. Laitan aina sen tuohon eteen tunnukseksi, jos katsoo vain minun otsikoita niin tietää aina että missä postauksessa on leiska.

  ReplyDelete
 10. Hieno asettelu sivussa ja tosi kivat värit - ja ihania taivaitakin olit kuvannut!

  ReplyDelete
 11. Hieno sivu, tee vaan enempi omasta päästä. Mä tykkään ihan hirveesti tästä paperisarjasta, oon säästänyt sitä spesiaalitilanteeseen. Tuo taustakartongin väri on tosiaan aivan ihana. Kaunis asettelu ja - kaikki!

  ReplyDelete
 12. Ihana, värikäs leiska! Ja hauska Sokeri :) Noin meidänkin kattimattiset toimii, mitä pienempi laatikko/pussi/mikä tahansa kolo, sitä varmemmin sinne pitää tunkea! Huvinsa kullakin, kai... ;)

  ReplyDelete
 13. Piti tulla moikkaamaan :D aivan ihana sivu ja ihuna kuva. Tosi kiva tuli leiskasta ilman luonnostakin, sulla on kyllä tosi hyvä sommittelusilmä. Ja meidän kisut on ihan samanmoisia, kaikkii pieniin laatikoihin on pakko tunkea itsensä :)

  ReplyDelete
 14. Very cool Laura!

  I love those papers too, so lovely.

  ReplyDelete
 15. hahaaa! That's so true! We have two cats and both like really small boxes!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.