Friday, 6 August 2010

~LO: at a geolunch~

Tänään on ollut aivan ihana skräpätä!!! Kiva ilma ulkona ja kun sain eilen illalla printattua kasan kuvia, niin nekin on olleet jo valmiina. Ei ihmekään että sain leiskan valmiiksi.
Keskiviikkona olimme taas koko aamun ja vielä osan iltapäivääkin kätköilemässä. Sitten puolen päivän jälkeen poikkesimme ihanaan rantakahvilaan lounaalle eli sen takia tuo otsikko 'geolunch' :). Tosi namiruokaa oli ja ihana kahvila. Pakko kyllä poiketa sinne toistekin! Oli kiva tehdä leiska siitä. Paperit ovat American Craftsin sarjaa nimeltä backyard. Aakkoset ovat myös AC. P.S: Sain mahdutettua 8 valokuvaa tuohon leiskaan. iiiik! jee!!!
I have really enjoyed scrapping today!!! A great weather outside (both sunny and rainy) and I printed a bunch of photos ready last night, so I haven't needed to fiddle with those either. No wonder I even managed to get a layout ready!
On Wednesday we spent the whole morning and part of the afternoon, too, geocaching. Around noon we stopped at a lovely beach cafe for lunch, that's why the 'geolunch' title. Food was lovely and I loooved this cafe. Must go there again! It was lovely to create a layout of it. The papers are American Crafts 'Backyard'-range. The alphabet stickers are also by AC. P.S: I managed to fit 8 photos in this layout. Woohoo!!!

Australialainen nettikauppa nimeltä Blue Bazaar järjestää syys-lokakuun aikana skräppäys bootcampin. Sen tarkoituksena on saada käytettyä pois vanhoja papereita ja tarvikkeita. Tarkoituksena on tehdä 50 leiskaa kahden kuukauden aikana. BB järjestää tämän yhteistyössä Pagemapsin kanssa eli osallistujille lähetetään 50 luonnosta ja niitä saa sitten alkaa värkkäämään. He antavat myös aihe-ehdotuksia. Niitä ei ole kuitenkaan pakko noudattaa. Ajattelin että tämä olisi kiva tehdä, koska ihan oikeasti haluan käyttää nämä tavarat pois. Toki 50 leiskaa ei tee kuin pienen loven tarvikkeisiin, mutta ainakin pääsee reippaasti alkuun. Hihii! Tähän saa ilmoittautua kuka vain eikä tässä ole palkintoja tms. He lähettivät ensimmäisen mailin eilen.. ihan niinkuin alkulämmityksenä 5 luonnosta. Olin niistä pari tehnyt jo aikaisemmin, mutta ajattelin että eipä se haittaa! :) Tämä leiska on siis minun ensimmäinen tähän haasteeseen. Mutta tosiaan vasta syyskuun alussa tämä alkaa niinkuin oikeasti :).
An Australian online shop called Blue Bazaar is organizing a scrapping bootcamp during september-october. The goal is to use 50 papers from your stash as well as 50 photos... to make... yes, 50 layouts!!! They have partnered with Pagemaps, so we will get 50 different sketches. They will also give theme ideas. But you don't have to use those if you don't want to. I thought that this would be a fun thing to do as I soooooooo desperately want to use away my stuff. Of course, even making 50 layouts won't make much of a difference as I have so much stuff, but it is a great start! They just emailed the first 5 sketches... for a bit of a warm up :). I noticed that I had already used two of them before, but that doesn't matter. Happy to use them again. So, this is my first layout for this challenge. But like said, it won't officially begin until September.

#1/50

10 comments:

 1. Onpa ihanan näköistä ruokaa, tuli nälkä... :) Ja kiva leiska!

  ReplyDelete
 2. I love, love, love this layout! :) It was a great day out and this page is a wonderful reminder :)

  Ciao ;)

  ReplyDelete
 3. Ihanan näköistä ruokaa. Taidetaan käydä tuolla syömässä sitten lokakuussakin. Ymmärsinkö, että ne olivat jotain kanajuttuja. Eeva aina kehuu saaneensa hyvää fish & ships juttuja Lontoossa ja Australiassa. Niiden maistelemista odotan innolla.) Leiskakin on mukavan näköinen kuten aina sinulla! -Paula-

  ReplyDelete
 4. Pakko vielä laittaa, että nyt on Eevalla aivan eri ruoat, kuten varmaan olet kuvissa nähnyt ja blogista lukenut:))))

  ReplyDelete
 5. hihii! Juu, voidaan käydä tuolla jos haluatte. Aika tyyris paikka oli.. no riippuu siitä mitä syö! :) Mutta teellä käydään ainakin.
  Minä söin kanawrapit ja ranskiksia. Paulilla (tuo iso kuva) oli mustekalarenkaita ja ranskiksia ja salaattia :). Uskallatko kokeilla mustekalaa? hih! :) Fish & chips on IHANAA!!!! Siitä tykkäät ihan varmasti! Kyllä sinä täällä hyvää ruokaa saat.

  ReplyDelete
 6. Mustekala voi jäädä syömättä, mutta Tapsa kans kehui ruokia siellä, joten enköhän minäkin sen puolesta pärjää. Kanawrapit oli niin herkullisen näköisiä.

  ReplyDelete
 7. Kivan värikäs! Ihailin myös, miten olit käyttänyt ric rac -nauhaa tosi luontevasti, näyttää hyvältä noin!

  ReplyDelete
 8. xing, nyt taidat kyllä vähän pettyä, mutta se ei ole nauhaa vaan niitä Doodlebugin paper frillsejä. Minulla on niitä moooonta pakkausta... pitää yrittää alkaa käyttämään vähän enemmän. hih.

  ReplyDelete
 9. so many nice pages on your blog recently !!! i like this one particularly !

  ReplyDelete
 10. So CUTE & fun! Love this design & your fun color combo! LOVE IT! :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.