Thursday, 5 August 2010

~LO: a cache called...~

Tässä se nyt on, minun ensimmäinen kätköilyleiska siis :). Olen kyllä nyt niin innostunut tuosta geokätköilystä, ettei muuta malttaisi tehdäkään. Viikonloppunakin pitää aina heti hyökätä Paulin kanssa ulos niitä etsimään :). Laitoin tuohon oikealle napin mistä näkee aina että montako me on löydetty! :) Kiva alkaa myös tekemään leiskoja joistakin paikoista missä on käyty. Joskus ei oikein jaksa ottaa kuvia, mikä on kyllä hyväkin niin ei tule väännettyä leiskaa ihan joka kätköstä :). Valitettavasti tuo otsikko piti kadottaa kuvasta koska siinä on tämän kätkön nimi. En halua että joku tässä lähistöllä näkisi sen ja kävisi sitten varastamassa sen rasian puusta. Kuvat kun on aika paljastavia jo.
Tarvikkeet on kaikki taas Basic Greyn Origins sarjaa.. sitä kun on vieläkin jäljellä aika reippaasti :). Joo, en ole hamsteri, en.
Here it is now, my first geocaching layout, that is. :) I am sooooo into geocaching now... I wish I could do it all day long. On the weekends, I drag Paul out with me as soon as we get up, to look for caches. On the right, you can see a button. That shows always how many caches we have found so far. I am also really looking forward to making more layouts of some of the caches, that we have found. Sometimes I don't feel like digging out the camera, which is kind of good, so I won't be making a zillion geocaching layouts *LOL*. Sorry about blurring the title, but it is the name of the cache and I didn't want to show it as the pictures are too revealing.
I am sure that you already recognized the materials I used.. yes, Basic Grey Origins again. I still have quite a bit of it left...:).

P.S: Pagemapsit on nyt printattu. Tosi kivoja luonnoksia!!!
P.S: I have now printed the August Pagemaps. Love them!!!

8 comments:

 1. :) TUo geokätköily voisi olla hauskaa.
  Käyn aina ihastelemassa teoksiasi, harvemmin tulee enää kommentoitua :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa Laura että olet innostunut kätköilystä, se on kyllä niin huippuharrastus. Itse kävin tänään aamulenkillä jälleen yhden etsimässä =)Viime viikonlopun kätkökierrokselta (30 km polkupyörillä ja 8 kätköä) olisi kuvia scräpättäväksi taas iso pino

  ReplyDelete
 3. Hieno aukeama! Upea kuvasarja, kivat paperit + koristeet ja saa kyllä harkitsemaan geokätköilyn aloittamista :-)

  ReplyDelete
 4. Ihanan näköönen leiska!

  Kuten sannikka sanoi, nää upiat leiskat saa aina miättimähän kätköilyä...

  Mutta meikäläänen oppii ennemmin puhumahan kiinaa ku lukemahan karttaa XD

  ReplyDelete
 5. Hieno leiska kyllä on ja tiedän kyllä tunteen! Harmi ettei journalingia näe lukea.
  Marika: kartanlukutaitoa ei kyllä juurikaan tarvitse, jos on varaa ostaa gps, siinä kun nuoli näyttää minne mennä ja miten pitkälle. Ja ainakin kätköilykauppa kivenalla vuokraa gps-laitetta, niin voi kokeilla.
  http://kivenalla.fi/index.php?act=tuote&tuoteid=516&subcategory=15

  ReplyDelete
 6. Onpa kivan leiska. Ja kätköily on niiiiiin kivaa!
  Itteekin polttelee taas päästä kätköileen, mutta täytyy viä odotella muutama päivä (että selviää yövuoroista), toivottavasti nyt lapsukaiset pysyvät terveenä, ettei mene taas suunnitelmat uusiks.
  Kova vauhti teillä on, kunpa vaan itekin kerkiäisi aina kun mieli tekee, mutta ei, niin ei.
  Kätköilettekö kartalla vai gps:llä? Ite en ole ainakaan vielä innostunut hankkimaan gps, vaan etsitään kartan avulla... suunnistus on kivaa!

  ReplyDelete
 7. manssu, me käytiin ostamassa sellainen aika halpa gps heti kun aloitettiin tämä harrastus :). Minä aina kirjoittelen ajo-ohjeet ylös ja sitten seurataan gps:n nuolta :).
  Ollaan tosi tyytyväisiä kun ollaan löydetty jo 30. Mutta täällä on kyllä TOSi paljon kätköjä!!! Jotkut ihmiset etsii niitä ihan mieletöntä vauhtia. iik!

  ReplyDelete
 8. Puuhpuuhpuuh, mikä luku-urakka! Mahdoton määrä tekstiä ja mielettömän ihania leiskoja! Odotan innolla sun seuraavaa haastetta, tai jos sitä ei kuulu niin otan jonkun näistä ihanista leiskoista omaan käsittelyyni =) Ihana miten saat kirjavista ja värikkäistä papereista alimmaisena niin rauhallisia lopputuloksia, se on mulle iso haaste.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.