Sunday, 15 August 2010

~LO: cha cha cha~

Tässä on nyt ensimmäinen niistä perjantaina aloitetuista leiskoista. En saanut yhtään leiskaan kokonaan valmiiksi joten sitten kotona olen lisäillyt aakkosia ja koristeita jne.
Taisin olla jo tässä vaiheessa päivää aikalailla kaikki, kun tuli tekaistua tällainen ihan ihmeellinen leiska. hih! Heitin siistin ja suoran nurkkaan ja vaan äkkiä tekaisin. Ei todellakaan siis suosikkileiska, mutta aiheesta kyllä tykkään.  :) Tarvikkeet ovat Cosmo Cricketin Girl Friday sarjaa.
So, here is the first layout of the ones I started on Friday (crop day). I didn't finish any layouts then, so now I have tried to start adding the finishing touches... alphas, embellishments etc.
I think I was already feeling pretty tired by the time I started working on this layout as it certainly looks a bit strange. I threw my usual clean and controlled style in the corner and just quickly got this one ready. Certainly not my favourite, but I do love the topic. :) The materials used are Cosmo Cricket's Girl Friday range.
#8/50

6 comments:

 1. Tykkään tästä! Ehkä just siksi, kun se ei ole niin siisti ja suora vaan jotenkin ihanan rento :) Ja kuvasarja on hauska :D

  ReplyDelete
 2. SO cute & fun! Love the title, the cute photos & the record player! :-)

  ReplyDelete
 3. Suloinen ja hauska!

  ReplyDelete
 4. tämä on tosi hauska!!! tykkään!

  ReplyDelete
 5. I laughed so hard when I first saw this one!!! Your journaling makes it even more hysterical!!! Great job. I love the old record player embellishment.

  ReplyDelete
 6. mahtavat kuvat, tota samaa tanssia on täälläkin nähty, mutta ei älytty kuvata!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.