Tuesday, 24 August 2010

~LO: daddy's little girl~

Väsyttää!!!  Hitsi kun ei meinaa jaksaa oikein keskittyä edes skräppäämiseen. Mutta väänsin kuitenkin tämän valmiiksi. Minusta se vaan näyttää jotenkin sotkuiselta. Ei hyvä. höh. Tämä on jo kolmas leiska peräkkäin minkä tein sillä Crate paperin Seasons-sarjalla. Se sarja vaan on ollut levällään pöydällä joten samahan sitä on ollut käyttää :). Älyttömästi on vain vielä niitä chipboard kuvioita jäljellä. Nyt voisi ehkä miettiä sitä Xingin minulle laittamaa korttihaastetta.
Tired!!! Makes it hard to concentrate on srapping. But I decided to make this one ready. I think it looks a bit messy though. Not good. sigh. This is already a third layout in a row made using that Crate Paper 'Seasons' range. It has just been all over the scrappy desk, so why not keep on using it. I seem to have lots of the chipboard shapes left. Might need to make some cards.

Ainiin, tämä on muuten minun sadas leiska tälle vuodelle!!! Ihan kiva määrä on tullut tehtyä! :)
Oh yes, this is my 100th layout for this year! That is a quite a nice pile of layouts :).

Tykkään ihan sikana noista tuon leiskan valokuvista! Pikkuvaavihan siinä on taas isin kanssa. Pauli kun on Sokerin ehdoton suosikki. Ne kaksi aina kovasti juttelevat ja rapsuttelevat ja hierovat neniä vastakkain :). Melkoinen pari tosiaan. No, minä saan ottaa kuvia :). Kait se on hyvä rooli sekin. Ja sokeri on nyt innostunut tulemaan minun skräppipöydälle kerran päivässä. Silloin pitää lösähtää kyljelleen tekeillä olevan leiskan päälle ja siitä ei lähdetä mihinkään ennenkuin olen rapsutellut tarpeeksi. Toki siihen jätetään sitten reippaanlainen kasa karvoja... jos ne vaikka sopisi leiskaan kivasti :).
I really really love the photos in this layout. Yes, my little baby again with her daddy. Paul is her absolutely favourite. Those two always seem to be chatting and rubbing and scratching and rubbing noses together :). Quite a pair indeed. Well, I get to take photos. I suppose that is a good role, too. And Sokeri has now started climbing onto the scrappy table when I am sitting there. She walks to me and flops on her side on top of the layout I am working on. She will not leave until I have rubbed her enough. Of course, she then leaves a lot of hair behind... just in case it might look good on the layout :).
#15/50

8 comments:

 1. kun mainitsit tuon leiskojen määrän, niin rupesin itsekin miettimään, miten monta sitä tulee vuodessa tehtyä itse. enpä ole laskenut vielä, mutta taidan mennä laskemaa *gg*.
  en varmasti olen noin ahkera ollut, kuin sinä :-)!

  ReplyDelete
 2. Laura, mun mielestä tämä on tosi raikas ja pirteä eikä tässä ole mitään sekavaa. Tämä on erityisen kiva! <3

  ReplyDelete
 3. Kauniit värit tässä. Ja hurja määrä leiskoja valmiina. Jee, kortti tai kortteja tulossa joskus, odottelen innolla!

  ReplyDelete
 4. Ihanan iloiset värit ja kuviot - vaikka vielä enemmän tykkään kyllä edellisestä, leikkipuistosivusta. Ja tuo kakkoseksi jääminen on tosi tuttua, kuten varmaan huomasit kun kävit jättämässä kommentin... mutta ainakin voi ajatella että enpä huonolle hävinnyt :)
  Onnittelut sadasta valmistuneesta!

  ReplyDelete
 5. Huh mikä määrä leiskoja!!! Mä oon saanut koko elämäni aikana kaksi leiskaa valmiiksi...
  Mutta siis mä äänestän kyllä sille, et saatais nähdä pitkästä aikaa sun HIENOJA korttejakin=)

  ReplyDelete
 6. Tiedän tunteen kakkoseksi jäämises. Nykyinen koira on niin R:n perään :)

  Tykkään tästä sivusta tosi paljon!!! Eikä tää musta oo yhtään sekava!

  ReplyDelete
 7. Love the LO and congratulations on 100! I know what you mean about cats and scrap tables. Sasha jumps on the table and lies down on my LOs while Molly jumps up and sits with her butt on my photos! Eek! If you look really closely at my LOs my thickers are almost destined to have at least one stray cat hair I didn't find stuck to them! :) Very cute pics of Paul and Sokeri!

  ReplyDelete
 8. Onnea satasen johdosta! Huippuhyvä sivu, ihanat värit!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.