Tuesday, 17 August 2010

~LO: dinner with friends~

Lallallaa! Täällä taas skräppäämässä :). Tämänkin sivun aloitin perjantaina ja sain tänään sitten valmiiksi. Luonnos löytyi PageMaps kirjasta. En tiedä onko muut samaa mieltä, mutta minun mielestä siinä kirjassa olevat luonnokset on vaikeampia entä heidän sivuillaan olevat ilmaiset! höh!
Tällä hetkellä tuntuu että on vain kiva tehdä ja kuluttaa pois papereita. Mutta miksei ne vähene ollenkaan? iiiiiik! Tuntuu että jos 50 leiskan sijaan pitäisi tehdä 500 leiskaa, niin se ehkä alkaisi jo näkymään jossakin. Mutta voi kauhistus sitä albumien määrää mikä pitäisi ostaa. iiiiiiiik! 
Nämä kuvat ovat taas vanhempia.. Hong Kongin reissulta. Pikkuhiljaa nekin vihdoinkin pääsee leiskoiksi.
Yes, scrapping again :). This is another layout which I started working on on Friday and finished today. I found this sketch in the PageMaps book. I don't know if anyone else will agree with me, but I think that the sketches in that book are more difficult than the ones on the website. sigh. 
At the moment, I really am enjoying the making of layouts and using away old stash. But why does my stash keep looking the same? I feel like instead of 50 layouts I should make 500 layouts too see some difference. Oh god, the amount of albums I would need to buy for 500 layouts. eeek! 
These photos are some other older ones.. from when we went to Hong Kong. Bit by bit they are all getting made into layouts.

#11/50

5 comments:

 1. Kiva kun skräppäät noin ahkerasti! Tästä on ollut varmaan aikaisemminkin puhetta, mutta auttaisiko papereiden suhteen, jos myisit sellaiset, joista et itse enää niin tykkää. Saisi hyvällä omallatunnolla käyttää sitten sellaisia, joista tykkää enemmän :D

  ReplyDelete
 2. Mä oon sitä mieltä, että se PageMaps -kirja on sen verran vanhempi ja "tyylillisesti" eri henkinen kuin mitä tänä päivänä on totuttu leiskoja näkemään/tekemään...? Mä ainakin odotan innolla PageMaps2 -kirjaa julkaistavaksi!! =)

  Tai sitten lahjoitat papereita johonkin kerhoon tai päiväkotiin ja saat sädekehän päähäs vähintäänkin loppu vuodeksi! =)

  ReplyDelete
 3. kehtaanko edes tunnustaa että mnä olen jo muutama kuukausi sitten käynyt läpi kaikki paperit ja sieltä lähti ISO kasa niitä pois. Osan annoin halukkaille scraptacularissa ja kasa on vielä pussissa tallessa. Mutta siltikin niitä on niin paljon jäljellä. huih!
  Olen miettinyt kyllä sitä että antaisin niitä papereita jollekin koululle mutta en ole saanut aikaiseksi.

  ReplyDelete
 4. FUN LO, Laura, & I'm loving the big butterfly! :-)

  ReplyDelete
 5. I love the way you saved that memory in such a pretty layout :) I remember that evening pretty well even now, and I still shudder at the thought of a plateful of chicken feet ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.