Tuesday, 10 August 2010

~LO: Ducks? eek!~


Minä se täällä vain iloisena hihittelen kun sain taas leiskan valmiiksi! On se vaan ihana kun niitä syntyy ja vielä kohtalaisen kivuttomasti. Omuli, tämä oli se leiska mikä vähän tökki, mutta ei siitä sitten loppujen lopuksi tullut sekava ollenkaan! Oikein tyytyväinen olo.
Jos tämä leiska näyttää tutulta, niin ei ole ihme, koska olen käyttänyt tätä luonnosta aikaisemminkin.. laitoin silloin vain kuvat erillälailla. Ja mikähän paperimerkki on tällä kertaa käytössä? Juu, vanhoja, vanhoja, vanhoja papereita, ei kun siis paperi, taas. Bampop! :) Yllätin itsenikin käyttämällä tätä lintuliinipaperia tähän leiskaan, mutta lopputuloksesta tuli jotenkin kivan raikas syksysivu. Tuo pelikortti ei ole tarkoitettu mitenkään erityisesti koristeeksi. Nappasin sen vain tästä kätköstä, joten halusin laittaa sen jotenkin sivulle. Ja anteeksi kun kuva on niin tumma, mutta täällä on taas älyttömän harmaa päivä. huokaus. Taidan mennä nyt takaisin sänkyyn kun niin väsyttää. Näin taas 'kivoja' painajaisia viime yönä, joten toivottavasti pysyvät tällä kertaa poissa.
I am happily giggling here as I got another layout ready! It really is the most wonderful feeling to keep getting them ready and even better as it happens without stress. I did think that this layout would end up being awful, but nope, I really like it! I feel really pleased.
If this layout looks familiar, it is not surprising as I have used this sketch before. I just put the photos in a different way. and... what paper brand am I using this time? Yes, another rather old paper from my stash... Bampop! :) I surprised myself by using this paper for this layout, but I think that it made this a rather fresh Autumn page.That playing card isn't really meant to be an embellishment. It is actually something that I took from the cache and I wanted to somehow put it on the page. And sorry for the dark photo but it is so grey here again. I think I will go back to bed as I am knackered. I saw some 'great' nightmares again last night, so I hope that those will stay away this time.

#5/50

8 comments:

 1. Onpa ihana leiska. Voisin kanssa askarrella tämän yön kätköilyleiskoja, mutta nyt ei vaan jaksa alkaa siihen hommaan, ehkä ensi yönä sitten. Tämä yö pyhitetään blogeille. :-)

  Ai niin, mun on pitänyt laittaa sulle priva viestiä, mutta sekin saa nyt kyllä odotella...

  ReplyDelete
 2. oho! Nyt olen utelias että mitähän sinä aiot minulle kirjoitella. :)

  ReplyDelete
 3. Sivusta tuli hieno! Kiva, kun käytät vanhempia papereita pois... munkin pitäis vähän skarpata sen suhteen. Toivottavasti skräppäysintoa jatkuu, on mukava aloittaa päivä vierailemalla sun blogissa ihailemassa uusia sivuja :)

  ReplyDelete
 4. Tuolla täytyy ehdottomasti käydä sitten lokakuussa.

  ReplyDelete
 5. Omuli, olet kyllä niin kertakaikkisen ihana!!!

  Äiti, juu, voidaan ihan hyvin käydä. Se on sellainen puisto aika lähellä.. mutta autolla pitää kuitenkin sinne mennä ettei ole ihan kävelyetäisyydellä.

  ReplyDelete
 6. No niin, nyt on -huikeat- yksi sivu valmis! Siis yhden pagemaps aug - luonnoksen pohjalta. Aattelin tulla kertomaan, kun aiemmassa postauksessa sitä kyselit. Sulla saman luonnoksen pohjalta tehty sivu ihanan pirteä!

  ReplyDelete
 7. Awww, pelottavia ankkoja siellä!
  Hauska kuvasarja ja kiva kun olet laittanut kätköstä löytyneen pelikortin mukaan!

  ReplyDelete
 8. Psst... don't tell anyone, but I love protecting you from ducks ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.