Monday, 30 August 2010

~LO: Käpyjä lehtipuussa?~

Yllätinkö teidät? Leiska suomeksi!!! hihii! :) Nyt vaan halutti skräpätä suomeksi. Tai no, haluan tehdä sarjan leiskoja joissa on sellaisia minun mielestä hassuja asioita Australiasta eli siis 'australian ihmeitä'.
Tällä(kin) kertaa oltiin kätköilemässä ja me yleensä tehdään se niin, että Pauli etsii itse kätköä ja minä napsin kuvia. Pisti silmään tämä puu... se oli täynnä käpyjä. Siinä nyt ei ole mitään ihmeellistä, mutta kun se oli lehtipuu. hih! Minusta se oli ihan ihmeellistä :). Käytin tähän Bella Boulevardin Family tree sarjaa ja Pink Paislee aakkosia. Minusta tämä leiska olisi kaivannut vielä jotakin koristetta, mutta väsytti jo niin paljon etten jaksanut enää sitä miettiä. Sanonpa vielä että minä rakastan ruutupaperia!
Did I surprise you? A layout in Finnish!!! *grin* I just felt like it yesterday. Well, I want to make a series of layouts about the things that I find strange here in Australia ie. 'the wonders of Australia'. We were geocaching (yes, again!) and we usually do things so that Paul looks for the cache and I take photos. I saw this tree... it was full of cones. Nothing weird about that... but it was a leafy tree. I have never seen cones in a leafy tree. How strange. :)   I used Bella blvd Family Tree range and Pink Paislee alphabet stickers to create this layout. I feel like it needs some more embellishing but I was so tired that I didn't want to think about it any longer. But I do want to say that I love grid paper! One of those things that I really miss about Finland. It is always that silly lined paper here. sigh.
#20/50
mutta kätköjä... jo 61! iiiiiik! mahtavaa!

3 comments:

 1. Tosi ihana!

  Hyvä idea noi otsikon ään pisteet :)

  ReplyDelete
 2. tämä on tosi kiva -tykkään kovasti tosta väriyhdistelmästä !!!

  ReplyDelete
 3. great design on this one! :)

  hugs,
  sarah.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.