Monday, 9 August 2010

~LO: Karvalakki vol.1~

Taas uusi leiska! Ihan ihmeellistä, mutta ihanaa. Tein tämän leiskan yhden luonnoksen perusteella mitkä sain bootcampiin liittyen. Olen kyllä aikaisemminkin käyttänyt tätä luonnosta mutta olin tällä kertaa paljon tyytyväisempi lopputulokseen. Harmi vain kun tuossa kuvassa värit näyttää niin kylmiltä, mutta kun on taas harmaa päivä niin minkäs teet! Osaako kukaan arvata että minkä tekijän papereita nämä on? No, ei varmasti osaa, sillä nämä on ainakin pari vuotta vanhoja jo... valmistaja on Arctic Frog. Tykkään noista väreistä tosi paljon joten oli hirmuisen kiva tehdä tätä leiskaa.
Ukkohan siinä on karvalakkimallina kun tarvitsin kuvaa toiseen leiskaan. Mutta näistä kuvista tuli niin kivoja että halutti skräpätä nämäkin ja vielä olisi toinen sarja toista leiskaa varten, sen takia tämä on vol.1 :).
Another new layout! How odd but wonderful. I used another one of those bootcamp sketches for this one. I have actually used this sketch before, but I was a lot happier with my layout this time. What a shame though that the colours look so cold in the picture, but it is another grey day here, so what can you do! Can anyone guess who is the maker of those papers I used? I bet you can't as they are at least two years old... they are by Arctic Frog. I love those colours, so I really enjoyed making this layout.
It is my man doing some furry hat modelling for me as I needed a photo for another layout. But I liked these photos so much that I wanted to scrap them, too. I also have a couple more different kind left for yet another layout, therefore this one is vol.1 :).

#4/50

3 comments:

 1. Kiva sivu ja tuo lakki on aivan huippu! On niin mukava lukea, että skräppäys maistuu taas :)

  ReplyDelete
 2. Huippuleiska!

  Hauskoja kuvia :)

  ReplyDelete
 3. tämä on tosi kiva leiska taas! ja hauskoja kuvia!!! :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.