Sunday, 15 August 2010

~LO: Life is sweet~

Kolmas ja viimeinen leiska tälle päivälle. 
miau! miau! miau! No, meidän ihana Sokerihan siinä on .. taas! Sokeri se osaa olla niin kuvauksellinen :). Ei ihmekään että vaavi pääsee jatkuvasti leiskoihin. Tässä nautiskellaan takapihasta ja pesuaika siinä taisi olla. Saikin ottaa paljon kuvia että kielikin ehti muutamaan :).
My third and last layout for today.
Third and last layout for today.
Meow! meow! meow! Yes, it is my lovely Sokeri again. She is just so very photogenic :). No wonder I scrap her so often. Here we are enjoying the backard and it was one of her many daily wash times. I had to take so many photos to capture the tongue at least a few times. :)

Ostin erikoispakin scraproomista joskus... siinä oli tätä chatterbox sarjaa.. papereita, haaraniittejä, tarroja, nappeja jne jne jne. vaikka mitä kivaa. Paperit on vaan olleet jotenkin vaikeita enkä ole saanut käytettyä niitä. Nyt nappasin sieltä pari, ja luonnoksen pagemaps kirjasta ja leiska syntyi tosi nopeasti! Linnun tikkaukset on toki itse piirreltyjä. Minulla on aivan hirmuinen kasa jalokivitarroja joten olen niitäkin yrittänyt vähän ängetä leiskoihin :).
I once bought this special kit from scrap room.. it had a loooooot of this chatterbox range.. papers, brads, stickers, buttons etc..all sorts of lovelies. I have found it rather difficult to use the papers though and the kit has stayed untouched. Now I managed to pick a couple of papers and create a layout. I got it ready in no time. I used one of the pagemaps sketches from the book. I did the doodling on the bird and the title. I have a huge pile of gem stickers, so I am trying to keep using those, too. :)
#10/50

6 comments:

 1. Darling.... love the little word bubble! :-)

  ReplyDelete
 2. Ihanat värit nuissa papereissa, ja kisu se on aina vaan yhtä söpönen. Mä muuten lopetin nyt mun pakkitilauksen, kun mä en oo oikeen kova käyttämään koordinoituja papereita vaan tykkään sekotella, niin pakkien tilaamisessa ei ollu niin enää ideaa, ja varastookin on kertynyt. Ihania ne pakit on kyllä ollut.

  ReplyDelete
 3. :) Sokeri on kyllä kaunis kisu (ja leiska myös on kaunis)

  ReplyDelete
 4. Puuhapetenvaimo: Kiva kun olet löytänyt sen oman tyylisi skräpätä! :) Pakit on kyllä tosiaan ihania... minä kyllä ihan ehdottomasti aion joskus tilailla taas uudelleen. En kyllä tiedä että miten ihmeessä saisin kaikki nämä romppeet käytettyä pois. Tuntuu, että saisi tehdä 1000 leiskaa ennenkuin se ehkä jossakin alkaisin näkymään. kääk.

  ReplyDelete
 5. You always make me smile! This page is so cute. I love the little pink tongue next to all that black soft fur.

  ReplyDelete
 6. Tässä on tosi ihanat värit! Mä en ole ehtinyt kommentoida paljon mitään viime aikoina, ja sä oot sillä välin ollut tosi ahkerana: rub rub -sivu oli kanssa iiihana väreiltään ja hauska myös, samoin kuin cha cha cha, josta tykkäsin hurjasti :) Pitäis olla enemmän aikaa, että vois kaiken kommentoida mitä haluais!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.